Luksus kokk tilbyr spesielle retter

Vi tilbyr et bredt spekter av Michelin-opplevelser, fra festmenyer til restaurantmat.
Automatisk oversatt
Kokk i Adachi
Arrangeres der du bor

Festplan

245 kr NOK 245 kr NOK per gjest
Det er seks festmenyer. For eksempel Fersk fisk escabecheKyllinglårkjøttgalantin med basilikumduftTrøffelbruschetta SpinatfrittataMarinerte østersopp med genovesesaus Bruschetta med blekksprut og halvtørkede tomater

Kyllinggalantine med sjøpiggsvin

294 kr NOK 294 kr NOK per gjest
Forslag til restaurantmeny (eksempel) Miyazaki Oshiokaji-kylling forsiktig rullet inn i et rør og kokt.Nyt med en saus laget av lokal kylling og kråkebolle.
Du kan sende en melding til 英幸 for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
30 års erfaring
Joel Robuchon åpningsstab (hovedrestaurant)
Høydepunkt i karrieren
Matveileder for TV-programmer, avdelingskokk på restauranter og hoteller
Utdanning og kurs
Kokk i restauranter i Tokyo Åpningspersonell og avdelingskokk på restauranter og hoteller
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Adachi, Kawachi, Inashiki District, Ranzan, Hiki District og Hinode, Nishitama. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
245 kr NOK Fra 245 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Luksus kokk tilbyr spesielle retter

Vi tilbyr et bredt spekter av Michelin-opplevelser, fra festmenyer til restaurantmat.
Automatisk oversatt
Kokk i Adachi
Arrangeres der du bor
245 kr NOK Fra 245 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Festplan

245 kr NOK 245 kr NOK per gjest
Det er seks festmenyer. For eksempel Fersk fisk escabecheKyllinglårkjøttgalantin med basilikumduftTrøffelbruschetta SpinatfrittataMarinerte østersopp med genovesesaus Bruschetta med blekksprut og halvtørkede tomater

Kyllinggalantine med sjøpiggsvin

294 kr NOK 294 kr NOK per gjest
Forslag til restaurantmeny (eksempel) Miyazaki Oshiokaji-kylling forsiktig rullet inn i et rør og kokt.Nyt med en saus laget av lokal kylling og kråkebolle.
Du kan sende en melding til 英幸 for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
30 års erfaring
Joel Robuchon åpningsstab (hovedrestaurant)
Høydepunkt i karrieren
Matveileder for TV-programmer, avdelingskokk på restauranter og hoteller
Utdanning og kurs
Kokk i restauranter i Tokyo Åpningspersonell og avdelingskokk på restauranter og hoteller
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Adachi, Kawachi, Inashiki District, Ranzan, Hiki District og Hinode, Nishitama. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?