Privat kokk Yoa
Meksikansk, italiensk, middelhavsmat, asiatisk, fransk, japansk, sjømat, fusjon.
Automatisk oversatt
Kokk i Tulum
Arrangeres der du bor
Del Fuego og las Brasas
1 038 kr NOK 1 038 kr NOK per gjest
En deilig Asado er et must for å nyte aromaen av kjøtt, grønnsaker og grillet kylling. Jeg har valgt de saftigste og deiligste bitene å sluke, ledsaget av en deilig chimichurri.
Middelhavsopplevelsesmeny
1 038 kr NOK 1 038 kr NOK per gjest
Nyt en fullverdig middelhavsopplevelse som starter med forretter som pitabrød, tzatziki og friske grønnsaker. Velg to av en rekke pulserende forretter, inkludert gresk salat, falafel og tabboule. Til hovedretten velger du to smakfulle retter som marinert kyllingspyd, lammekoteletter eller oregano-laks. Avslutt med et utvalg av deilige desserter som yoghurtmousse eller sitronpudding.
Italiensk middag
1 135 kr NOK 1 135 kr NOK per gjest
La deg rive med av smakene og aromaene i hjertet av Italia, med en gastronomisk opplevelse designet for å transportere deg til Toscana uten å forlate villaen din.
Du kan sende en melding til Yoa for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
18 års erfaring
Ni år som kokk, 18 år i kulinarisk kunst, spesialisert på fusjonsretter.
Høydepunkt i karrieren
Skap personlige kulinariske opplevelser som blander tradisjonelle og globale retter.
Utdanning og kurs
Studerte kokkekunst i 4,5 år i Puebla City i Mexico.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Tulum, Chunyaxché, Tankah Cuatro og Tankah Pueblo. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 038 kr NOK Fra 1 038 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




