Privat kokk Ivo

Italiensk peruviansk Nikkei bærekraftig teknikk drevet internasjonale smaker
Automatisk oversatt
Kokk i Guidonia
Arrangeres der du bor

Moderne smaking Il Vegetale

1 546 kr NOK 1 546 kr NOK per gjest
6 183 kr NOK er minstepris for å bestille
En moderne smaksreise dedikert til grønnsaker, med en rett etter eget valg for hver rett: fra forretten med egg og grønnsaker i tempura, til første rett med spaghetti alla chitarra med gresskar eller risotto med porcinisopp og kakao, gjennom en andre rett med grillet aubergine eller gresskar, til en dessert etter eget valg mellom mørk sjokolade, ostekake, churros eller sitrontarte.

Moderne smak La Terra

1 725 kr NOK 1 725 kr NOK per gjest
6 897 kr NOK er minstepris for å bestille
En gastronomisk reise som begynner med en hjortetartar akkompagnert av sennep og blåbær, fortsetter med halvmåneformet pasta fylt med lammeskulder og krem av geitemelk røkt med høy. Deretter velger du mellom brasert oksekinn eller mørbrad, begge pyntet med svart trøffel. Den avsluttes med en mørk sjokolade med bringebærsorbet og hibiskuspulver.

Moderne smak Il Mare

1 784 kr NOK 1 784 kr NOK per gjest
7 135 kr NOK er minstepris for å bestille
En moderne gastronomisk reise dedikert til havet, med en forrett av snapper tartare og stekt reke og blekksprut, en første rett med risotto med skalldyrreduksjon, en brent snapperfilet som en andre rett og en deilig baskisk ostekake med bær til slutt.

EurAsia smaksmeny

1 784 kr NOK 1 784 kr NOK per gjest
7 135 kr NOK er minstepris for å bestille
En hybridreise gjennom smakene i Asia og Europa med en forrett, en første rett og en andre rett å velge mellom, smakfulle og raffinerte alternativer (kjøtt, fisk og/eller grønnsaker). Lokale og sesongbaserte produkter av topp kvalitet forbedres av kokken gjennom teknikker, ingredienser og kombinasjoner som er typiske for orientalsk mat. Menyen avsluttes med en dessert etter eget valg, for en komplett og smakfull opplevelse.

Tradisjonell smaking av havet

1 844 kr NOK 1 844 kr NOK per gjest
7 372 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdag Middelhavets autentiske smaker med en smaksmeny som tilbyr tre forretter, en første og en andre rett blant retter som er rike på smak, tradisjon og friskhet, ledsaget av en uimotståelig dessert for å avslutte på en søt måte.
Du kan sende en melding til Ivo for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
Tidligere soussjef i London, kokkelærer i Bangkok, kjøkkensjef i Italia siden 2024.
Høydepunkt i karrieren
Gruppekjøkkensjef i Pacifico-restaurantgruppen
Utdanning og kurs
Bachelor i gjestfrihetsledelse fra Les Roches, Sveits, 2017.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Roma og Guidonia. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 14 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Ivo er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 546 kr NOK Fra 1 546 kr NOK per gjest
6 183 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Privat kokk Ivo

Italiensk peruviansk Nikkei bærekraftig teknikk drevet internasjonale smaker
Automatisk oversatt
Kokk i Guidonia
Arrangeres der du bor
1 546 kr NOK Fra 1 546 kr NOK per gjest
6 183 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Moderne smaking Il Vegetale

1 546 kr NOK 1 546 kr NOK per gjest
6 183 kr NOK er minstepris for å bestille
En moderne smaksreise dedikert til grønnsaker, med en rett etter eget valg for hver rett: fra forretten med egg og grønnsaker i tempura, til første rett med spaghetti alla chitarra med gresskar eller risotto med porcinisopp og kakao, gjennom en andre rett med grillet aubergine eller gresskar, til en dessert etter eget valg mellom mørk sjokolade, ostekake, churros eller sitrontarte.

Moderne smak La Terra

1 725 kr NOK 1 725 kr NOK per gjest
6 897 kr NOK er minstepris for å bestille
En gastronomisk reise som begynner med en hjortetartar akkompagnert av sennep og blåbær, fortsetter med halvmåneformet pasta fylt med lammeskulder og krem av geitemelk røkt med høy. Deretter velger du mellom brasert oksekinn eller mørbrad, begge pyntet med svart trøffel. Den avsluttes med en mørk sjokolade med bringebærsorbet og hibiskuspulver.

Moderne smak Il Mare

1 784 kr NOK 1 784 kr NOK per gjest
7 135 kr NOK er minstepris for å bestille
En moderne gastronomisk reise dedikert til havet, med en forrett av snapper tartare og stekt reke og blekksprut, en første rett med risotto med skalldyrreduksjon, en brent snapperfilet som en andre rett og en deilig baskisk ostekake med bær til slutt.

EurAsia smaksmeny

1 784 kr NOK 1 784 kr NOK per gjest
7 135 kr NOK er minstepris for å bestille
En hybridreise gjennom smakene i Asia og Europa med en forrett, en første rett og en andre rett å velge mellom, smakfulle og raffinerte alternativer (kjøtt, fisk og/eller grønnsaker). Lokale og sesongbaserte produkter av topp kvalitet forbedres av kokken gjennom teknikker, ingredienser og kombinasjoner som er typiske for orientalsk mat. Menyen avsluttes med en dessert etter eget valg, for en komplett og smakfull opplevelse.

Tradisjonell smaking av havet

1 844 kr NOK 1 844 kr NOK per gjest
7 372 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdag Middelhavets autentiske smaker med en smaksmeny som tilbyr tre forretter, en første og en andre rett blant retter som er rike på smak, tradisjon og friskhet, ledsaget av en uimotståelig dessert for å avslutte på en søt måte.
Du kan sende en melding til Ivo for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
Tidligere soussjef i London, kokkelærer i Bangkok, kjøkkensjef i Italia siden 2024.
Høydepunkt i karrieren
Gruppekjøkkensjef i Pacifico-restaurantgruppen
Utdanning og kurs
Bachelor i gjestfrihetsledelse fra Les Roches, Sveits, 2017.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Roma og Guidonia. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 14 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Ivo er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?