Privat kokk Anthony

Catering, måltidssett, bakverk, lokale råvarer, flere kjøkken, ferske ingredienser.
Automatisk oversatt
Kokk i Toronto
Arrangeres der du bor

Meksikansk bluss

1 170 kr NOK 1 170 kr NOK per gjest
Opplev de pulserende smakene av Mexico med vår Mexican Flare-meny. Start med sprø meksikanske maisphyllo-cups eller stekte wonton-tacoer fylt med førsteklasses biff og røkt sopp. Nyt en blandet tacobar med marinert kjøtt og tradisjonelle sideretter. Avslutt med churro-bowls fylt med tequila-vanilje/lime-iskrem og dulce de leche.

Italiensk stil

1 316 kr NOK 1 316 kr NOK per gjest
Opplev essensen av Italia med et utvalg av forretter med trøffelrisotto eller marinert, ristet paprika på crostini med urtegeitost. Hovedretten er en delikat kveite al Cartoccio med sesongens grønnsaker og sitronløk-smør. Avslutt med altomfattende desserter: pepperkake-tiramisu og limoncello-panna cotta med granateplecoulis.

Fransk stil

1 316 kr NOK 1 316 kr NOK per gjest
Opplev en raffinert fransk flair med en delikat laksegravlax som forrett, etterfulgt av rike butternut squash-kroketter med bacon av villsvin. Hovedretten er en gruyère- og pancettafylt kylling, avsluttet med en klassisk Mille Feuilles-dessert med bringebær og vanilje.

Japansk stil

1 608 kr NOK 1 608 kr NOK per gjest
Opplev en full japansk stil med en altomfattende meny med ferske østers og sashimi-tårn til å begynne med. Nyt en rekke tempura, reker og gyozas til første rett. Hovedrettene inkluderer katsu-svinekjøtt, ramensuppe og biffcurry. Avslutt med forskjellige desserter som kokosrisgrøt, mille feuilles og grønn te-iskrem.
Du kan sende en melding til Anthony for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
13 års erfaring
13 år i næringsmiddelindustrien, grunnlegger av Kennedy Catering Corp, privat, arrangementer, bryllup.
Høydepunkt i karrieren
Grunnla Kennedy Catering Corp, og samarbeidet med lokale bønder og leverandører.
Utdanning og kurs
Begynte å lage mat hjemme da jeg var 8 år. Utdannet ved Humber College, bransjeår.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Toronto, Mississauga, Brampton og Vaughan. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 170 kr NOK Fra 1 170 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Privat kokk Anthony

Catering, måltidssett, bakverk, lokale råvarer, flere kjøkken, ferske ingredienser.
Automatisk oversatt
Kokk i Toronto
Arrangeres der du bor
1 170 kr NOK Fra 1 170 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Meksikansk bluss

1 170 kr NOK 1 170 kr NOK per gjest
Opplev de pulserende smakene av Mexico med vår Mexican Flare-meny. Start med sprø meksikanske maisphyllo-cups eller stekte wonton-tacoer fylt med førsteklasses biff og røkt sopp. Nyt en blandet tacobar med marinert kjøtt og tradisjonelle sideretter. Avslutt med churro-bowls fylt med tequila-vanilje/lime-iskrem og dulce de leche.

Italiensk stil

1 316 kr NOK 1 316 kr NOK per gjest
Opplev essensen av Italia med et utvalg av forretter med trøffelrisotto eller marinert, ristet paprika på crostini med urtegeitost. Hovedretten er en delikat kveite al Cartoccio med sesongens grønnsaker og sitronløk-smør. Avslutt med altomfattende desserter: pepperkake-tiramisu og limoncello-panna cotta med granateplecoulis.

Fransk stil

1 316 kr NOK 1 316 kr NOK per gjest
Opplev en raffinert fransk flair med en delikat laksegravlax som forrett, etterfulgt av rike butternut squash-kroketter med bacon av villsvin. Hovedretten er en gruyère- og pancettafylt kylling, avsluttet med en klassisk Mille Feuilles-dessert med bringebær og vanilje.

Japansk stil

1 608 kr NOK 1 608 kr NOK per gjest
Opplev en full japansk stil med en altomfattende meny med ferske østers og sashimi-tårn til å begynne med. Nyt en rekke tempura, reker og gyozas til første rett. Hovedrettene inkluderer katsu-svinekjøtt, ramensuppe og biffcurry. Avslutt med forskjellige desserter som kokosrisgrøt, mille feuilles og grønn te-iskrem.
Du kan sende en melding til Anthony for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
13 års erfaring
13 år i næringsmiddelindustrien, grunnlegger av Kennedy Catering Corp, privat, arrangementer, bryllup.
Høydepunkt i karrieren
Grunnla Kennedy Catering Corp, og samarbeidet med lokale bønder og leverandører.
Utdanning og kurs
Begynte å lage mat hjemme da jeg var 8 år. Utdannet ved Humber College, bransjeår.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Toronto, Mississauga, Brampton og Vaughan. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?