Tradisjonell italiensk mat av Stephan

Kokken/eieren av Rossoblu, jeg har vært gjestedommer på Top Chef og Hell's Kitchen.
Automatisk oversatt
Kokk i Los Angeles
Arrangeres der du bor

Sjelfullt italiensk måltid

2 508 kr NOK 2 508 kr NOK per gjest
Nyt en tradisjonell italiensk middag med håndrullet pasta, ferske råvarer fra markedet og sjømat og kjøtt av høy kvalitet.
Du kan sende en melding til Steve & Dina for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
27 års erfaring
Jeg eier og driver for tiden Rossoblu og Superfine Pizza i Los Angeles.
Høydepunkt i karrieren
Restauranten min Sotto ble anerkjent som en av Esquires beste nye restauranter i USA.
Utdanning og kurs
Jeg ble uteksaminert fra UC San Diego og Institute of Culinary Education i New York.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Los Angeles. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
2 508 kr NOK Fra 2 508 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Tradisjonell italiensk mat av Stephan

Kokken/eieren av Rossoblu, jeg har vært gjestedommer på Top Chef og Hell's Kitchen.
Automatisk oversatt
Kokk i Los Angeles
Arrangeres der du bor
2 508 kr NOK Fra 2 508 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Sjelfullt italiensk måltid

2 508 kr NOK 2 508 kr NOK per gjest
Nyt en tradisjonell italiensk middag med håndrullet pasta, ferske råvarer fra markedet og sjømat og kjøtt av høy kvalitet.
Du kan sende en melding til Steve & Dina for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
27 års erfaring
Jeg eier og driver for tiden Rossoblu og Superfine Pizza i Los Angeles.
Høydepunkt i karrieren
Restauranten min Sotto ble anerkjent som en av Esquires beste nye restauranter i USA.
Utdanning og kurs
Jeg ble uteksaminert fra UC San Diego og Institute of Culinary Education i New York.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Los Angeles. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?