Marcos inkluderende menyer

Jeg er spesialist på glutenfrie oppskrifter og har vunnet to priser for haute cuisine.
Automatisk oversatt
Kokk i Milano
Arrangeres der du bor

Formelbase

1 782 kr NOK 1 782 kr NOK per gjest
Dette er et forslag for de som følger et glutenfritt og laktosefritt kosthold og ikke ønsker å gi opp god mat. Menyen inkluderer: panert laksespyd med ristet sesam og safrankrem, tunfisktartar marinert med urter og revet eggeplomme, eggspagetti med muslinger og arselle, bottarga og lime, laksørret med pistasjpanering og balsamicoeddikreduksjon, bakt ostekake med jordbærsaus og mynte-merengpulver.

Pasto completo

2 613 kr NOK 2 613 kr NOK per gjest
Menyen inkluderer: amuse-bouche av røkt aubergine med timian på rødbetcrostino; lavtemperaturstekt svinefiletcarpaccio med sitrusfrukter, marsalasaus og sprø Certaldo-løk; egglinguine med blomkålvelouté, konfiterte cherrytomater og kalveragù; smult kalvemedaljong med brun saus og nypotetmousse; millefeuillebunn med rødvins- og blåbærsaus, hvit sjokoladekrem og ripspulver.
Du kan sende en melding til Marco Scaglione Chef Senza Glutine for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
27 års erfaring
Jeg organiserer kurs og tilbyr konsultasjoner for å fremme glutenfri kultur.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har samarbeidet med nyhetsorganer og utgitt flere bøker.
Utdanning og kurs
Jeg har fullført hotellinstituttet.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Milano. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Marco Scaglione Chef Senza Glutine er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 782 kr NOK Fra 1 782 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Marcos inkluderende menyer

Jeg er spesialist på glutenfrie oppskrifter og har vunnet to priser for haute cuisine.
Automatisk oversatt
Kokk i Milano
Arrangeres der du bor
1 782 kr NOK Fra 1 782 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Formelbase

1 782 kr NOK 1 782 kr NOK per gjest
Dette er et forslag for de som følger et glutenfritt og laktosefritt kosthold og ikke ønsker å gi opp god mat. Menyen inkluderer: panert laksespyd med ristet sesam og safrankrem, tunfisktartar marinert med urter og revet eggeplomme, eggspagetti med muslinger og arselle, bottarga og lime, laksørret med pistasjpanering og balsamicoeddikreduksjon, bakt ostekake med jordbærsaus og mynte-merengpulver.

Pasto completo

2 613 kr NOK 2 613 kr NOK per gjest
Menyen inkluderer: amuse-bouche av røkt aubergine med timian på rødbetcrostino; lavtemperaturstekt svinefiletcarpaccio med sitrusfrukter, marsalasaus og sprø Certaldo-løk; egglinguine med blomkålvelouté, konfiterte cherrytomater og kalveragù; smult kalvemedaljong med brun saus og nypotetmousse; millefeuillebunn med rødvins- og blåbærsaus, hvit sjokoladekrem og ripspulver.
Du kan sende en melding til Marco Scaglione Chef Senza Glutine for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
27 års erfaring
Jeg organiserer kurs og tilbyr konsultasjoner for å fremme glutenfri kultur.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har samarbeidet med nyhetsorganer og utgitt flere bøker.
Utdanning og kurs
Jeg har fullført hotellinstituttet.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Milano. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Marco Scaglione Chef Senza Glutine er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?