Privat kokk Nelson

Fine spisesteder, bærekraftig matlaging, kulinarisk teknikk, kreativ mat.
Automatisk oversatt
Kokk i New York
Arrangeres der du bor

Moderne italiensk

2 231 kr NOK 2 231 kr NOK per gjest
Nyt en moderne italiensk opplevelse med et utvalg av én forrett og én hovedrett, med retter som Polipo og Bolognese di Mare. Hovedretten og desserten er inkludert, og tilbyr spesialiteter som New York Strip og klassisk Tiramisu.

Latin-Amerika

2 231 kr NOK 2 231 kr NOK per gjest
Arepas de Maiz: maisfritter, kort ribbe, chimichurri, koriandercrema

Fransk meny

2 535 kr NOK 2 535 kr NOK per gjest
Nyt en raffinert fransk meny med et utvalg klassiske forretter som isbergsalat eller biff tartar. Som forrett kan du velge mellom oxtail agnolotti, blekksprutblekk cavatelli eller blekksprut med sprø ris. Hovedretten er andebryst, filet mignon eller venetianske reker med polenta. Avslutt med en delikat dessert med soufflé eller crème brûlée.
Du kan sende en melding til Nelson for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
Over ti år på Michelin-kjøkken, opplært hos Keller og Barber.
Høydepunkt i karrieren
Jobbet under Thomas Keller og Dan Barber på Michelin-kjøkken.
Utdanning og kurs
Studerte kulinarisk kunst på høyskole, opplært i fine kjøkken.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i New York, Newark, Jersey City og Elizabeth. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
2 231 kr NOK Fra 2 231 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Privat kokk Nelson

Fine spisesteder, bærekraftig matlaging, kulinarisk teknikk, kreativ mat.
Automatisk oversatt
Kokk i New York
Arrangeres der du bor
2 231 kr NOK Fra 2 231 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Moderne italiensk

2 231 kr NOK 2 231 kr NOK per gjest
Nyt en moderne italiensk opplevelse med et utvalg av én forrett og én hovedrett, med retter som Polipo og Bolognese di Mare. Hovedretten og desserten er inkludert, og tilbyr spesialiteter som New York Strip og klassisk Tiramisu.

Latin-Amerika

2 231 kr NOK 2 231 kr NOK per gjest
Arepas de Maiz: maisfritter, kort ribbe, chimichurri, koriandercrema

Fransk meny

2 535 kr NOK 2 535 kr NOK per gjest
Nyt en raffinert fransk meny med et utvalg klassiske forretter som isbergsalat eller biff tartar. Som forrett kan du velge mellom oxtail agnolotti, blekksprutblekk cavatelli eller blekksprut med sprø ris. Hovedretten er andebryst, filet mignon eller venetianske reker med polenta. Avslutt med en delikat dessert med soufflé eller crème brûlée.
Du kan sende en melding til Nelson for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
Over ti år på Michelin-kjøkken, opplært hos Keller og Barber.
Høydepunkt i karrieren
Jobbet under Thomas Keller og Dan Barber på Michelin-kjøkken.
Utdanning og kurs
Studerte kulinarisk kunst på høyskole, opplært i fine kjøkken.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i New York, Newark, Jersey City og Elizabeth. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?