Nøye utvalgte spiseopplevelser av Sonia
Jeg finslipte håndverket mitt ved State Bird Provisions, Il Fiorello Olive Oil Farm og Culinary Institute of America.
Automatisk oversatt
Kokk i Fremont
Arrangeres der du bor
Fersk, lokalt hentet brunsj
914 kr NOK 914 kr NOK per gjest
5 075 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en brunsjbuffé full av utrolige smaker og godbiter.Jeg lager alt på stedet og tar det med slik at du kan nyte det.Rettene kan inkludere croissant-fransk toast, focaccia fra gården, sprø potetpannekaker med crème fraîche og lokal laks fra Bay Area.Imponer gjestene dine med en nydelig brunsjrett.
Kokkdrevet middagsselskap
1 523 kr NOK 1 523 kr NOK per gjest
6 090 kr NOK er minstepris for å bestille
Imponer gjestene og familien med en utsøkt, kokkdrevet middagsselskap på 4–6 retter.Jeg kjøper lokale, ferske ingredienser fra bønder og leverandører i Bay Area og skreddersy din matopplevelse med omtanke.Fra mezze-inspirert fra Midtøsten til forfinede italienske klassikere, kan gjestene dine nyte smakfull mat i familiestil eller på tallerken.Jeg lager mat, dekker opp, serverer og vasker opp, slik at du kan lene deg tilbake og virkelig nyte opplevelsen.
Ukentlig måltidsforberedelse og daglig matlaging
7 106 kr NOK 7 106 kr NOK per gruppe
Leter du etter sunne og enkle måltider hver dag å spise på farten?Jeg lager fantastisk mat som du kan ha for hånden.Enten du bor i San Francisco eller bare er på besøk en stund, la meg lage proteinrike middager, godbiter, frokost og mer.Jeg kan lage mat hjemme hos deg eller på mitt eget kjøkken utenfor arbeidsplassen.Tenk braiserte korte ribber, sumak-stekt kylling, proteinrike muffins, sitron-hvitløk-sjømatpasta og mer.Alt er klart til å nytes i ditt eget hjem, når det passer deg best.
Du kan sende en melding til Sonia for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
3 års erfaring
Jeg jobbet på State Bird Provisions, Il Fiorello Olive Oil Farm og Trivoli Tavern.
Høydepunkt i karrieren
Jeg opptrådte på Michelin-stjerne-restauranter rundt om i landet for å lære og utvikle meg som kokk.
Utdanning og kurs
Jeg studerte ved Culinary Institute of America i Napa.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Sonoma, Fairfield, Fremont og Emerald Hills. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
914 kr NOK Fra 914 kr NOK per gjest
5 075 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




