Catering av Cheflines
Som restauratør, kokk og eier av en liten bedrift har jeg lang erfaring med catering, fra intime sammenkomster til store milepælsarrangementer.
Automatisk oversatt
Cateringleverandør i Sydney
Arrangeres der du bor
Delt bankett
572 kr NOK 572 kr NOK per gjest
Velg mellom lange lunsjer eller middager med vakkert tilberedte proteiner og sideretter. Dette valget er ideelt for å dele og nyte, og lar gjestene komme i kontakt med hverandre gjennom mat.
Fest catering
673 kr NOK 673 kr NOK per gjest
Fra delikate kanapéer til bankettfester – dette alternativet gir måltider til sammenkomster og spesielle anledninger. Ideell for å feire bursdager, forlovelser med mer, og den tilpasser seg både store og små grupper.
Kanapémeny
673 kr NOK 673 kr NOK per gjest
Disse håndlagde bitene er ideelle for ethvert arrangement. Nyt krabbe, kaviar og champagne, eller andre valg som er utformet for å imponere.
Middag tilberedt av kokk
1 210 kr NOK 1 210 kr NOK per gjest
Denne menyen er utformet for kveldsfester og inneholder retter laget av sesongens råvarer.
Du kan sende en melding til Russell Jae for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
25 års erfaring
Jeg grunnla Cheflines, en cateringvirksomhet, og drev en restaurant med kokkehatt i ti år.
Høydepunkt i karrieren
Restauranten min mottok én hatt fra Sydney Morning Herald Good Food Guide Awards.
Utdanning og kurs
Jeg fullførte opplæringsprogrammer i nivå 3 kommersiell matlaging og tilsyn med mattrygghet.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Sydney. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
572 kr NOK Fra 572 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Cateringleverandør på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?





