Trøstende middelhavsmat av Lena

Jeg har utdannet meg til konditor og kokk ved Food Genius Academy og Identità Golose.
Automatisk oversatt
Kokk i Central Station area
Arrangeres der du bor

3-retters hjemmelaget mat

886 kr NOK 886 kr NOK per gjest
Dette er et trøstende treretters måltid som fanger gleden ved hjemmelaget mat med sesongbaserte middelhavsingredienser. Dette inkluderer en forrett med konfiterte tomater, oliven og kremet burrata med basilikumolje; en hovedrett, som håndlaget pasta med langtidskokt ragù eller sesongsaus; og en dessert, som en rustikk crostata med sesongens frukt eller melfri sjokoladekake.

4-retters middelhavssjel

1 063 kr NOK 1 063 kr NOK per gjest
Dette er en elegant, men koselig middag inspirert av Middelhavets autentiske smaker og farger. Dette inkluderer en forrett, som en løktarte tatin med parmesankrem; en førsterett, som crespelle med sesongens grønnsaker og partisankrem eller ravioli med sesongfyll; etterfulgt av en hovedrett, som en svinekjøttstekt svinelår med stekte grønnsaker eller havabbor med tomater, sitrus og urter.Avslutt med en dessert som en sitrontert med mascarponekrem eller tiramisù alla casa.

4-retters måltid

1 299 kr NOK 1 299 kr NOK per gjest
Dette måltidet forener varme, presisjon og kreativitet. Start med en amuse-bouche, og følg opp med en forrett som en karamellisert løk-tarte tatin med parmesankrem og et hint av timian.Som forrett kan du nyte en rett som sprø lasagne med potet, ruccola, gorgonzola og parmesan, og deretter en hovedrett som en langsomt kokt oksekinn i rødvinsreduksjon eller andekonfit med stekte poteter og grønnsaker.
Du kan sende en melding til Lena for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
Matlagingen min har blitt formet av reisene mine og en livslang kjærlighet til å dele god mat.
Høydepunkt i karrieren
Jeg deltok på arrangementet Identità Golosa Milano, et internasjonalt knutepunkt for gastronomi.
Utdanning og kurs
Jeg har utdannet meg til konditor og kokk ved Food Genius Academy og Identità Golose.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Central Station area. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Lena er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
886 kr NOK Fra 886 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Trøstende middelhavsmat av Lena

Jeg har utdannet meg til konditor og kokk ved Food Genius Academy og Identità Golose.
Automatisk oversatt
Kokk i Central Station area
Arrangeres der du bor
886 kr NOK Fra 886 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

3-retters hjemmelaget mat

886 kr NOK 886 kr NOK per gjest
Dette er et trøstende treretters måltid som fanger gleden ved hjemmelaget mat med sesongbaserte middelhavsingredienser. Dette inkluderer en forrett med konfiterte tomater, oliven og kremet burrata med basilikumolje; en hovedrett, som håndlaget pasta med langtidskokt ragù eller sesongsaus; og en dessert, som en rustikk crostata med sesongens frukt eller melfri sjokoladekake.

4-retters middelhavssjel

1 063 kr NOK 1 063 kr NOK per gjest
Dette er en elegant, men koselig middag inspirert av Middelhavets autentiske smaker og farger. Dette inkluderer en forrett, som en løktarte tatin med parmesankrem; en førsterett, som crespelle med sesongens grønnsaker og partisankrem eller ravioli med sesongfyll; etterfulgt av en hovedrett, som en svinekjøttstekt svinelår med stekte grønnsaker eller havabbor med tomater, sitrus og urter.Avslutt med en dessert som en sitrontert med mascarponekrem eller tiramisù alla casa.

4-retters måltid

1 299 kr NOK 1 299 kr NOK per gjest
Dette måltidet forener varme, presisjon og kreativitet. Start med en amuse-bouche, og følg opp med en forrett som en karamellisert løk-tarte tatin med parmesankrem og et hint av timian.Som forrett kan du nyte en rett som sprø lasagne med potet, ruccola, gorgonzola og parmesan, og deretter en hovedrett som en langsomt kokt oksekinn i rødvinsreduksjon eller andekonfit med stekte poteter og grønnsaker.
Du kan sende en melding til Lena for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
Matlagingen min har blitt formet av reisene mine og en livslang kjærlighet til å dele god mat.
Høydepunkt i karrieren
Jeg deltok på arrangementet Identità Golosa Milano, et internasjonalt knutepunkt for gastronomi.
Utdanning og kurs
Jeg har utdannet meg til konditor og kokk ved Food Genius Academy og Identità Golose.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Central Station area. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Lena er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?