Privat kokk Eduardo

Meksikansk mat, fusjonsretter og kreative kulinariske opplevelser med lidenskap.
Automatisk oversatt
Kokk i Long Beach
Arrangeres der du bor

Luksus langs kysten

2 553 kr NOK 2 553 kr NOK per gjest
Inspirert av de raffinerte smakene av kystnære California, blander denne menyen elegant sjømat og langsomt braserte klassikere med ren, moderne anretting. Hver rett er laget med lokale ingredienser og sesongbaserte råvarer, og fremhever friskhet, dybde og balanse. Høydepunktet i opplevelsen er en signaturduo med mørt brasert kort ribbe og perfekt brente kamskjell over en silkeaktig blomkålpuré, avsluttet med rik jus og glaserte grønnsaker.

Frisk og elegant

2 553 kr NOK 2 553 kr NOK per gjest
Denne menyen er bygget opp rundt friske teksturer, lyse farger og milde, uttrykksfulle smaker. En sprø salat med blandede grønnsaker, epler, pekannøtter og blåmuggost setter tonen med sødme og sprøhet, toppet med en lys hvit balsamico- og jordbærvinaigrette. Forretten fokuserer på dagens delikate fangst, lett brent med sitrus og hvilende over en varm, jordnær risotto med villsopp, toppet med parmesan. Kvelden avsluttes med en lett panna cotta med vanilje, fremhevet av bærpuré.

Asia uten grenser

2 553 kr NOK 2 553 kr NOK per gjest
Opplev en sammensmeltning av asiatiske smaker med teriyaki-kylling i salatwrap, tradisjonell japansk misosuppe og New York-biff med nudler i thai-stil. Fullfør måltidet med et utvalg av desserter, inkludert ostekakebiter, grønn te mynte brownies og thailandsk kokosnøtt tapioca.
Du kan sende en melding til Eduardo for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
over 10 år på de beste hotellene, inkludert Ritz-Carlton og steder med Michelin-stjerner,
Høydepunkt i karrieren
Åpnet Cholos BKK, et populært meksikansk sted i Bangkoks pulserende matscene.
Utdanning og kurs
Lærte å lage mat i forskjellige kjøkken rundt om i verden og mestret kulinariske stiler.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Long Beach, Anaheim, Santa Ana og Irvine. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
2 553 kr NOK Fra 2 553 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Privat kokk Eduardo

Meksikansk mat, fusjonsretter og kreative kulinariske opplevelser med lidenskap.
Automatisk oversatt
Kokk i Long Beach
Arrangeres der du bor
2 553 kr NOK Fra 2 553 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Luksus langs kysten

2 553 kr NOK 2 553 kr NOK per gjest
Inspirert av de raffinerte smakene av kystnære California, blander denne menyen elegant sjømat og langsomt braserte klassikere med ren, moderne anretting. Hver rett er laget med lokale ingredienser og sesongbaserte råvarer, og fremhever friskhet, dybde og balanse. Høydepunktet i opplevelsen er en signaturduo med mørt brasert kort ribbe og perfekt brente kamskjell over en silkeaktig blomkålpuré, avsluttet med rik jus og glaserte grønnsaker.

Frisk og elegant

2 553 kr NOK 2 553 kr NOK per gjest
Denne menyen er bygget opp rundt friske teksturer, lyse farger og milde, uttrykksfulle smaker. En sprø salat med blandede grønnsaker, epler, pekannøtter og blåmuggost setter tonen med sødme og sprøhet, toppet med en lys hvit balsamico- og jordbærvinaigrette. Forretten fokuserer på dagens delikate fangst, lett brent med sitrus og hvilende over en varm, jordnær risotto med villsopp, toppet med parmesan. Kvelden avsluttes med en lett panna cotta med vanilje, fremhevet av bærpuré.

Asia uten grenser

2 553 kr NOK 2 553 kr NOK per gjest
Opplev en sammensmeltning av asiatiske smaker med teriyaki-kylling i salatwrap, tradisjonell japansk misosuppe og New York-biff med nudler i thai-stil. Fullfør måltidet med et utvalg av desserter, inkludert ostekakebiter, grønn te mynte brownies og thailandsk kokosnøtt tapioca.
Du kan sende en melding til Eduardo for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
over 10 år på de beste hotellene, inkludert Ritz-Carlton og steder med Michelin-stjerner,
Høydepunkt i karrieren
Åpnet Cholos BKK, et populært meksikansk sted i Bangkoks pulserende matscene.
Utdanning og kurs
Lærte å lage mat i forskjellige kjøkken rundt om i verden og mestret kulinariske stiler.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Long Beach, Anaheim, Santa Ana og Irvine. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?