Privat kokk Daniella
Privat spisestue, catering, kreative retter, ferske ingredienser.
Automatisk oversatt
Kokk i Los Angeles
Arrangeres der du bor
Italias kyst
2 042 kr NOK 2 042 kr NOK per gjest
Opplev smakene av Italias kyst med en komplett meny som inkluderer muslinger i napolitansk stil, capresesalat med prosciutto, tagliatelle med trøfler og klassisk panna cotta til dessert.
Lokal – nyt
2 400 kr NOK 2 400 kr NOK per gjest
10 209 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt et utvalg fra hver rett: velg én forrett, forrett, hovedrett og dessert. Nyt friske, lokale smaker fra veganske salater til rik ribeye og dekadente desserter som crème brûlée og sjokoladelavakake.
Italiensk/middelhavs – utmerket
3 063 kr NOK 3 063 kr NOK per gjest
Nyt en eksklusiv italiensk/middelhavsopplevelse med et kuratert utvalg fra hver rett. Velg én forrett, forrett, hovedrett og dessert fra raffinerte retter med fersk sjømat, vegetariske delikatesser og klassiske smaker forhøyet med trøfler og rike sauser.
Du kan sende en melding til Daniella for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
10 års erfaring
Over ti år, underviste i matlaging i NYC, privat kokk i LA og NY.
Høydepunkt i karrieren
Omtalt i Food & Wines Best Chef-program 2015.
Utdanning og kurs
Selvlært kokk, undervist på en topp kulinarisk skole i New York.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Los Angeles, Glendale, Santa Clarita og Torrance. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
2 042 kr NOK Fra 2 042 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




