Middelhavssmaker av Vincenzo

Jeg fikk en Michelin-stjerne og én hatt for å lage enestående middelhavsretter.
Automatisk oversatt
Kokk i Woronora Dam
Arrangeres der du bor

Familiens kjærlighetsmåltid

453 kr NOK 453 kr NOK per gjest
3 281 kr NOK er minstepris for å bestille
Familiens kjærlighetsmåltid - Surdeig, svart hvitløkssmør, Maldon-salt - Buffalo stracciatella, brasert kål, rosinsaus, mandel - Spagetti, tigerreker, gjæret chili, ristede cherrytomater, sitronskall – Markedsbiff, chimichurri, portju – Cos-salathjerte, brent oransje dressing, fennikel – rødvin og sjokolademousse, sjokoladekrummel, steinfrukt TILPASSET MENY OG YTTERLIGERE ALTERNATIVER TILGJENGELIG

Italienske klassikere

558 kr NOK 558 kr NOK per gjest
3 281 kr NOK er minstepris for å bestille
Italienske klassikere – Hjemmelaget focaccia-boller, svart hvitløkssmør, Maldon-salt – Buffalo stracciatella, Cantabria ansjos, surdeigskrutonger - Prosciutto san Daniele, Pinos mortadella, calabriansk salami, guindillapepper – Rigatoni, lammeragout, lagret parmesan, brunt smør – Snapper, safransaus, kapers, persille – Brasert grønnkål, borlottibønner, konfittløk, calabriansk chili – Tiramisu, mascarpone, Marsala, kaffesirup. TILPASSET MENY OG YTTERLIGERE ALTERNATIVER TILGJENGELIG

Middelhavsmosaikk

650 kr NOK 650 kr NOK per gjest
3 281 kr NOK er minstepris for å bestille
Middelhavsmosaikk – Hjemmelaget tyrkisk brød med olivenolje, za'atar og Maldon-salt. – Prosciutto San Daniele, Pinos mortadella, calabriansk salami - Kalvetartar, eggeplomme, sjalottløk, rød pesto, pommes frites - Rå, saltet kongfisk, melonsaus, sitrus - Bucatini med guanciale, vodkasaus – Korallørret i anistomatsaus – Cos-salathjerte med brent oransje dressing – Rødbetssjokoladekake med gelato TILPASSET MENY OG YTTERLIGERE ALTERNATIVER TILGJENGELIG
Du kan sende en melding til Vincenzo for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
Konsulent og privat kokk Tidligere kokk på: Shaffa, Palazzo Salato Nour, Anason.
Høydepunkt i karrieren
Tildelt en Micheline-stjerne i London for Aquavit og én hatt på Palazzo Salato.
Utdanning og kurs
Avansert grad i kokkekunst og gjestfrihetsledelse. TAE-lærling og -vurderer
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Wattle Grove, Kareela, Canoelands og Fiddletown. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 25 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
650 kr NOK Fra 650 kr NOK per gjest
3 281 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Middelhavssmaker av Vincenzo

Jeg fikk en Michelin-stjerne og én hatt for å lage enestående middelhavsretter.
Automatisk oversatt
Kokk i Woronora Dam
Arrangeres der du bor
650 kr NOK Fra 650 kr NOK per gjest
3 281 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Familiens kjærlighetsmåltid

453 kr NOK 453 kr NOK per gjest
3 281 kr NOK er minstepris for å bestille
Familiens kjærlighetsmåltid - Surdeig, svart hvitløkssmør, Maldon-salt - Buffalo stracciatella, brasert kål, rosinsaus, mandel - Spagetti, tigerreker, gjæret chili, ristede cherrytomater, sitronskall – Markedsbiff, chimichurri, portju – Cos-salathjerte, brent oransje dressing, fennikel – rødvin og sjokolademousse, sjokoladekrummel, steinfrukt TILPASSET MENY OG YTTERLIGERE ALTERNATIVER TILGJENGELIG

Italienske klassikere

558 kr NOK 558 kr NOK per gjest
3 281 kr NOK er minstepris for å bestille
Italienske klassikere – Hjemmelaget focaccia-boller, svart hvitløkssmør, Maldon-salt – Buffalo stracciatella, Cantabria ansjos, surdeigskrutonger - Prosciutto san Daniele, Pinos mortadella, calabriansk salami, guindillapepper – Rigatoni, lammeragout, lagret parmesan, brunt smør – Snapper, safransaus, kapers, persille – Brasert grønnkål, borlottibønner, konfittløk, calabriansk chili – Tiramisu, mascarpone, Marsala, kaffesirup. TILPASSET MENY OG YTTERLIGERE ALTERNATIVER TILGJENGELIG

Middelhavsmosaikk

650 kr NOK 650 kr NOK per gjest
3 281 kr NOK er minstepris for å bestille
Middelhavsmosaikk – Hjemmelaget tyrkisk brød med olivenolje, za'atar og Maldon-salt. – Prosciutto San Daniele, Pinos mortadella, calabriansk salami - Kalvetartar, eggeplomme, sjalottløk, rød pesto, pommes frites - Rå, saltet kongfisk, melonsaus, sitrus - Bucatini med guanciale, vodkasaus – Korallørret i anistomatsaus – Cos-salathjerte med brent oransje dressing – Rødbetssjokoladekake med gelato TILPASSET MENY OG YTTERLIGERE ALTERNATIVER TILGJENGELIG
Du kan sende en melding til Vincenzo for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
Konsulent og privat kokk Tidligere kokk på: Shaffa, Palazzo Salato Nour, Anason.
Høydepunkt i karrieren
Tildelt en Micheline-stjerne i London for Aquavit og én hatt på Palazzo Salato.
Utdanning og kurs
Avansert grad i kokkekunst og gjestfrihetsledelse. TAE-lærling og -vurderer
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Wattle Grove, Kareela, Canoelands og Fiddletown. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 25 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?