Bærekraftig bord av kokken Andria

Jeg forteller om mine livserfaringer gjennom mat ved hjelp av teknikker som fremhever og bevarer det beste av hver sesong, og bygger dristige smaker på tradisjonens grunnmur.
Automatisk oversatt
Kokk i Seattle
Arrangeres der du bor

Dessert

201 kr NOK 201 kr NOK per gjest
1 202 kr NOK er minstepris for å bestille
Velg mellom mørk sjokolade-blood orange mousse eller blå masakake med ristet maisiskrem. Kalde desserter leveres hjem til deg, slik at du kan nyte dem når som helst under oppholdet, enten du er vertskap for en middag eller bare trenger noe søtt.

Hjemmelaget gnocchi

501 kr NOK 501 kr NOK per gjest
2 504 kr NOK er minstepris for å bestille
Fersk, håndlaget gnocchi med en rekke sauser, inkludert villsvinragout eller sesongens grønnsaker (dvs. butternut squash, brun smør og salvie). Serveres med en sesongsalat som rødbete-carpaccio eller sommergrønnsaker og et rustikt hvitløksbrød. Dette kan lages til en stor gruppe og nytes når som helst under oppholdet.

Empanadas i dusinvis

602 kr NOK 602 kr NOK per gruppe
Håndlagde chorizo picadillo empanadas i dusinvis med escabeche og ferske salsaer. Flott for fester, raske måltider eller snacks på farten.

Carnitas

752 kr NOK 752 kr NOK per gjest
3 206 kr NOK er minstepris for å bestille
Dette måltidet er flott for en fest eller kan nytes i løpet av oppholdet ditt for å fungere som en gjenbrukbar frokost eller tacoer på farten. Med langsomt brasert, lokal svineskulder, ferske mais-tortillas uten GMO, ris, bønner, escabeche, salsa og selvfølgelig koriander, løk og lime.

Fat med sjømat fra Stillehavet

1 253 kr NOK 1 253 kr NOK per gjest
Opplev Pacific Northwest gjennom havets objektiv. La meg velge blant de beste fiskehandlerne i området for å vise frem det som kommer ut av vannet! Dette måltidet viser et øyeblikksbilde av det beste av det beste, inkludert fisk, skalldyr, ristede poteter, fennikelsalat, grillet brød og sitronaioli. Denne kommer garantert til å imponere!

Festfat

1 503 kr NOK 1 503 kr NOK per gruppe
Tilbyr tilpassede festfat med kjøtt, ost og tilbehør til salsabarer med ferske tostadas, tyrkisk grill, vegetariske alternativer osv. Vi imøtekommer gjerne kostholdsforespørsler og internasjonale stiler på forespørsel. Hvert bord har plass til rundt 5–7 gjester.
Du kan sende en melding til Andria for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
Kokk og eier av Café Cultivo i Austin i Texas. Presenterer sesongbaserte salsaer og chili som dyrkes på stedet
Høydepunkt i karrieren
Mottatt en hederlig omtale i Austin Chronicle Hot Sauce Festival 2014
Utdanning og kurs
Over 15 års erfaring med å jobbe med noen av de beste kokkene i USA.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Seattle, Issaquah, Tacoma og Marysville. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
602 kr NOK Fra 602 kr NOK per gruppe
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Bærekraftig bord av kokken Andria

Jeg forteller om mine livserfaringer gjennom mat ved hjelp av teknikker som fremhever og bevarer det beste av hver sesong, og bygger dristige smaker på tradisjonens grunnmur.
Automatisk oversatt
Kokk i Seattle
Arrangeres der du bor
602 kr NOK Fra 602 kr NOK per gruppe
Kostnadsfri kansellering

Dessert

201 kr NOK 201 kr NOK per gjest
1 202 kr NOK er minstepris for å bestille
Velg mellom mørk sjokolade-blood orange mousse eller blå masakake med ristet maisiskrem. Kalde desserter leveres hjem til deg, slik at du kan nyte dem når som helst under oppholdet, enten du er vertskap for en middag eller bare trenger noe søtt.

Hjemmelaget gnocchi

501 kr NOK 501 kr NOK per gjest
2 504 kr NOK er minstepris for å bestille
Fersk, håndlaget gnocchi med en rekke sauser, inkludert villsvinragout eller sesongens grønnsaker (dvs. butternut squash, brun smør og salvie). Serveres med en sesongsalat som rødbete-carpaccio eller sommergrønnsaker og et rustikt hvitløksbrød. Dette kan lages til en stor gruppe og nytes når som helst under oppholdet.

Empanadas i dusinvis

602 kr NOK 602 kr NOK per gruppe
Håndlagde chorizo picadillo empanadas i dusinvis med escabeche og ferske salsaer. Flott for fester, raske måltider eller snacks på farten.

Carnitas

752 kr NOK 752 kr NOK per gjest
3 206 kr NOK er minstepris for å bestille
Dette måltidet er flott for en fest eller kan nytes i løpet av oppholdet ditt for å fungere som en gjenbrukbar frokost eller tacoer på farten. Med langsomt brasert, lokal svineskulder, ferske mais-tortillas uten GMO, ris, bønner, escabeche, salsa og selvfølgelig koriander, løk og lime.

Fat med sjømat fra Stillehavet

1 253 kr NOK 1 253 kr NOK per gjest
Opplev Pacific Northwest gjennom havets objektiv. La meg velge blant de beste fiskehandlerne i området for å vise frem det som kommer ut av vannet! Dette måltidet viser et øyeblikksbilde av det beste av det beste, inkludert fisk, skalldyr, ristede poteter, fennikelsalat, grillet brød og sitronaioli. Denne kommer garantert til å imponere!

Festfat

1 503 kr NOK 1 503 kr NOK per gruppe
Tilbyr tilpassede festfat med kjøtt, ost og tilbehør til salsabarer med ferske tostadas, tyrkisk grill, vegetariske alternativer osv. Vi imøtekommer gjerne kostholdsforespørsler og internasjonale stiler på forespørsel. Hvert bord har plass til rundt 5–7 gjester.
Du kan sende en melding til Andria for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
Kokk og eier av Café Cultivo i Austin i Texas. Presenterer sesongbaserte salsaer og chili som dyrkes på stedet
Høydepunkt i karrieren
Mottatt en hederlig omtale i Austin Chronicle Hot Sauce Festival 2014
Utdanning og kurs
Over 15 års erfaring med å jobbe med noen av de beste kokkene i USA.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Seattle, Issaquah, Tacoma og Marysville. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?