Sesongens matopplevelse
Fra min Nonnas kjøkken til Michelin-stjernesamarbeid med Thomas Keller, Daniel Humm og mange flere, bringer jeg min lidenskap for gjestfrihet og min profesjonelle opplæring til matopplevelsen hjemme.
Automatisk oversatt
Kokk i Preston Lake Township
Arrangeres der du bor
Apertivo – italiensk happy hour
656 kr NOK
Nyt lokale ingredienser som er omhyggelig utformet i små retter av høy klasse. Legg til en valgfri sammenkobling uten alkohol for å forbedre kvelden din.
3-retters - sesongsmakingsmeny
807 kr NOK
Nyt tallerkener og oppskrifter fra Thomas Keller, Daniel Humm, Marcus Samuelson og mange flere kokker som jeg har samarbeidet med! Denne opplevelsen er laget av årstidene, og er designet for å være en raffinert, men avslappet, fin spiseopplevelse i ro og mak på ditt eget sted. En komplett vegetarisk meny eller andre modifikasjoner er tilgjengelig på forespørsel. N.A Paring tilgjengelig mot ekstra kostnad.
Brunsj
908 kr NOK
Opplev en minneverdig morgen med en kokk som tilbereder en skreddersydd gourmetbrunsj i hjemmet ditt. Nyt en sesongbasert meny i en avslappet atmosfære mens du lærer tips og teknikker fra en kulinarisk proff. Perfekt for spesielle anledninger eller bare for å nyte en unik, intim matopplevelse. NA-drikkevarer er tilgjengelige mot tilleggspris.
Middag i familiestil
1 009 kr NOK
Opplev en uforglemmelig middag i familiestil, med sesongbaserte retter som serveres for å deles. Hver tallerken fremhever friske, lokale ingredienser, fra levende salater og håndverksbrød til sakte stekt kjøtt, smakfull pasta og dekadente desserter. Samles rundt bordet for å nyte varme, trøstende smaker i en innbydende atmosfære designet for å feire kontakt, samtale og gleden ved å spise sammen. NA-drikkevarer tilgjengelig mot ekstra kostnad
6 retters – sesongbasert smaksmeny
1 513 kr NOK
Nyt tallerkener og oppskrifter fra Thomas Keller, Daniel Humm, Marcus Samuelson og mange flere kokker som jeg har samarbeidet med! Denne opplevelsen er laget av årstidene, og er designet for å være en raffinert, men avslappet, fin spiseopplevelse i ro og mak på ditt eget sted. En komplett vegetarisk meny eller andre modifikasjoner er tilgjengelig på forespørsel. N.A Paring tilgjengelig mot ekstra kostnad.
10-retters sesongbasert smaksmeny
3 025 kr NOK
Nyt tallerkener og oppskrifter fra Thomas Keller, Daniel Humm, Marcus Samuelson og mange flere kokker som jeg har samarbeidet med! Denne opplevelsen er laget av årstidene, og er designet for å være en raffinert, men avslappet, fin spiseopplevelse i ro og mak på ditt eget sted. En komplett vegetarisk meny eller andre modifikasjoner er tilgjengelig på forespørsel. N.A Paring tilgjengelig mot ekstra kostnad.
Du kan sende en melding til Aaron for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
10 års erfaring
Sous Chef på Spoon and Stable, CDC på Tenant Tasting menu Restaurant Minneapolis
Høydepunkt i karrieren
Bocus d'or Mentor, jobbet i Italia i to måneder på Michelin-restauranten.
Utdanning og kurs
Associates in Applied Food Science from Saint Paul College. Bocus d 'or Mentor-mottaker
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Preston Lake Township, Saint Bonifacius, Anderson og Richfield. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Alternativer for tegnspråk
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
656 kr NOK
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?







