Ferske råvarer fra gården, erfaren italiensk kokk
Jeg har erfaring med mange forskjellige kjøkken og bruker alltid ferske ingredienser fra California når det er mulig. Slik at du kan få måltidet du eller kundene dine ønsker med de beste ingrediensene.
Automatisk oversatt
Kokk i Atascadero
Arrangeres der du bor
Gourmet økologiske kalkunburgere
364 kr NOK 364 kr NOK per gjest
Økologiske kalkunburgere på gourmet-briochebrød. Toppet med ost og lokale grønnsaker etter eget valg. Hjemmelaget pommes frites eller salat med sitron og ruccola passer godt.
Økologisk gourmet japansk ramen
405 kr NOK 405 kr NOK per gjest
Økologiske ramen-nudler tilberedt i kyllingbuljong med lavt natriuminnhold med gårdsfersk grønnløk, ingefær og hvitløk. Toppet med protein etter eget valg og myke, nykokte egg fra gården.
Spagetti med lokal rødvin
455 kr NOK 455 kr NOK per gjest
Økologisk italiensk spagetti tilberedt i lokal merlot og sauter med fersk hvitløk, rød paprika, lokal olivenolje og italiensk parmesan reggiano. Dette er en gammel familieoppskrift fra en italiensk kokk i første generasjon, og den er alltid populær. Passer godt med hjemmelaget hvitløksbrød og en salat med sitron og ruccola.
Trøsteforsretter
506 kr NOK 506 kr NOK per gjest
Hjemmelaget hvitløksbrød, paprika fylt med ricotta og parmesan, reker pakket inn i prosciutto og brokkoli stekt i lokal olivenolje.
Økologisk svineschnitzel og sitron
506 kr NOK 506 kr NOK per gjest
Økologisk, tynnskåret svinekotelett som er mørt med en trehammer, panert og stekt i lite olje. Drypp med fersk sitron for en fantastisk smakskombinasjon. Denne tyske komfortmaten serveres godt med stekt brokkoli, salat med sitron og ruccola eller hvitløksstekte poteter.
Økologisk sitronsmørstekt fisk
607 kr NOK 607 kr NOK per gjest
Lokal kveite, abbor eller flyndre tilberedt hel i en gourmetmarinade av sitron, smør og hvitløk. Fall av beinet, mørt. Passer godt med salat med sitron og ruccola og grillet brokkoli.
Du kan sende en melding til Anthony for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
7 års erfaring
Etter å ha vært souschef i fem år, var jeg kjøkkensjef i to år på Circle V Ranch.
Høydepunkt i karrieren
Matlaging av fersk mat daglig for 200 ansatte på Circle V Ranch.
Utdanning og kurs
Studerte under Michelin-kokker som gikk på Le Cordon Blue i Los Angeles.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i San Miguel, Shandon, San Ardo og El Paso de Robles. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
364 kr NOK Fra 364 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?







