Kokk Reinier
"Mat som taler til sansene, kultur som taler til hjertet."
Kokk utdannet på Cuba, deretter i Catalonia og Baskerland, kombinerer lokale tradisjoner og moderne teknikker: parilla, lav temperatur...
Automatisk oversatt
Kokk i Bayonne
Arrangeres der du bor
Middelhavsmeny
1 407 kr NOK
Oppdag Middelhavsmenyen vår, en ekte kulinarisk reise med sørlige smaker. Start med en katalansk fuet, etterfulgt av en gyllen og smeltende tortilla, før du nyter en autentisk katalansk paella. Avslutt med en søt note med en kremet katalansk krem. En solrik, sjenerøs meny full av karakter.
Havmeny
1 759 kr NOK
Oppdag havmenyen vår, et gourmetstoppested med marine smaker. Start med en skål med lakserillettes, fortsett med duftende muslinger marinière, og nyt deretter en nystekt grillet fisk. Avslutt forsiktig med en baskisk kremkake, for en typisk og behagelig søt touch.
Du kan sende en melding til Reinier for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
20 års erfaring
20 års erfaring fra Havanna til Biarritz, kokk på den baskiske kysten.
Høydepunkt i karrieren
Unik signatur som blander kreativitet, presisjon og kulinarisk nysgjerrighet.
Utdanning og kurs
Utdannet på Cuba, i Catalonia og Baskerland, tradisjon og moderne teknikker.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Bayonne, Anglet, Biarritz og Saint-Jean-de-Luz. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Reinier er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 407 kr NOK
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?



