Det bevisste måltidet av kokk Ivan

Jeg tilnærmer meg sushi som både en kunst og en disiplin, og balanserer presisjon, friskhet og presentasjon. Fra klassisk nigiri og sashimi til innovative plantebaserte ruller fokuserer jeg på rene smaker og perfekt tekstur
Automatisk oversatt
Kokk i San Diego
Arrangeres der du bor

Japanske forretter sushiruller

1 163 kr NOK 1 163 kr NOK per gjest
5 053 kr NOK er minstepris for å bestille
Start den kulinariske opplevelsen med et utvalg av raffinerte japanske småretter som er utformet for å vekke smaksløkene. Hver forrett er laget med balanse, sesongbaserte ingredienser og elegansen i tradisjonell japansk mat. Hver rett er anrettet med minimalistisk eleganse, slik at hver ingrediens kan skinne. Enten gjestene dine er nye i det japanske kjøkkenet eller er erfarne sushi-elskere, setter disse forrettene den perfekte tonen for en minneverdig matopplevelse

Sushiruller

1 163 kr NOK 1 163 kr NOK per gjest
5 053 kr NOK er minstepris for å bestille
Jeg lager sushiruller med økologiske råvarer, bærekraftig sjømat og sesongbaserte ingredienser. Hver rull gjenspeiler en harmoni av smak, farge og tekstur – en balanse mellom tradisjonell japansk teknikk og friske, California-inspirerte smaker.

Sashimi/ Nigiri / Sushiruller

1 516 kr NOK 1 516 kr NOK per gjest
5 053 kr NOK er minstepris for å bestille
Sashimi reflekterer en «fra jord til bord»-filosofi – ved å bruke fisk og økologiske produkter fra bærekraftige kilder. Hver tallerken er et uttrykk for renhet og balanse, og kombinerer tradisjonell japansk teknikk med sesongbaserte, lokale ingredienser.
Du kan sende en melding til Ivan for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
11 års erfaring
Jeg var sjefskokk på sushibar i Point Loma.
Høydepunkt i karrieren
Jeg deltok i en matlagingskonkurranse
Utdanning og kurs
Associate degree i kulinarisk kunst ved The Art Institute of California San Diego
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i San Diego, Jamul, Tijuana og Lakeside. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 163 kr NOK Fra 1 163 kr NOK per gjest
5 053 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Det bevisste måltidet av kokk Ivan

Jeg tilnærmer meg sushi som både en kunst og en disiplin, og balanserer presisjon, friskhet og presentasjon. Fra klassisk nigiri og sashimi til innovative plantebaserte ruller fokuserer jeg på rene smaker og perfekt tekstur
Automatisk oversatt
Kokk i San Diego
Arrangeres der du bor
1 163 kr NOK Fra 1 163 kr NOK per gjest
5 053 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Japanske forretter sushiruller

1 163 kr NOK 1 163 kr NOK per gjest
5 053 kr NOK er minstepris for å bestille
Start den kulinariske opplevelsen med et utvalg av raffinerte japanske småretter som er utformet for å vekke smaksløkene. Hver forrett er laget med balanse, sesongbaserte ingredienser og elegansen i tradisjonell japansk mat. Hver rett er anrettet med minimalistisk eleganse, slik at hver ingrediens kan skinne. Enten gjestene dine er nye i det japanske kjøkkenet eller er erfarne sushi-elskere, setter disse forrettene den perfekte tonen for en minneverdig matopplevelse

Sushiruller

1 163 kr NOK 1 163 kr NOK per gjest
5 053 kr NOK er minstepris for å bestille
Jeg lager sushiruller med økologiske råvarer, bærekraftig sjømat og sesongbaserte ingredienser. Hver rull gjenspeiler en harmoni av smak, farge og tekstur – en balanse mellom tradisjonell japansk teknikk og friske, California-inspirerte smaker.

Sashimi/ Nigiri / Sushiruller

1 516 kr NOK 1 516 kr NOK per gjest
5 053 kr NOK er minstepris for å bestille
Sashimi reflekterer en «fra jord til bord»-filosofi – ved å bruke fisk og økologiske produkter fra bærekraftige kilder. Hver tallerken er et uttrykk for renhet og balanse, og kombinerer tradisjonell japansk teknikk med sesongbaserte, lokale ingredienser.
Du kan sende en melding til Ivan for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
11 års erfaring
Jeg var sjefskokk på sushibar i Point Loma.
Høydepunkt i karrieren
Jeg deltok i en matlagingskonkurranse
Utdanning og kurs
Associate degree i kulinarisk kunst ved The Art Institute of California San Diego
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i San Diego, Jamul, Tijuana og Lakeside. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?