Privat middag med kokken Viveka

Jeg bringer varmen til en personlig kokk og kunsten av fine-dining til ferien din.
Automatisk oversatt
Kokk i Fernley
Arrangeres der du bor

Håndlaget pasta

 
654 kr NOK per gjest, tidligere 817 kr NOK
Denne opplevelsen er perfekt for intime middager, datekvelder eller små sammenkomster, og inviterer deg til å smake forskjellen på pasta laget for hånd og med hjerte. Hver bit gjenspeiler tid, tradisjon og den luksuriøse gleden av mat laget kun for deg.

Spesialitetssushi

 
736 kr NOK per gjest, tidligere 919 kr NOK
Opplev elegansen i en privat sushi-kveld, laget og servert av kokken Viveka. Se hvordan hver rull og nigiri tilberedes foran øynene dine med ferske ingredienser av høy kvalitet, og opplev japansk matkunst i komforten av Airbnb-oppholdet ditt.

Charcuterie-brett

1 226 kr NOK 1 226 kr NOK per gruppe
Nyt et kunstferdig kuratert kjøttbrett, laget av kokken Viveka for å heve ethvert opphold eller spesielt øyeblikk. Hver tallerken er en balanse mellom raffinerte smaker og teksturer – med førsteklasses røkt kjøtt, håndverksoster, hjemmelaget tilbehør og sesongbaserte elementer valgt med omhu.

Kokkens bord

 
981 kr NOK per gjest, tidligere 1 225 kr NOK
Opplev et intimt kokkebord med kokken Viveka – en flerretters middagsreise der hver rett lages foran øynene dine. Nyt en personlig, fin matopplevelse med sesongbaserte ingredienser, kunstnerisk anretting og historier bak hver rett – alt i komforten av hjemmet ditt eller Airbnb.
Du kan sende en melding til Viveka for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
6 års erfaring
Jeg var kokk på en japansk spesialitetsrestaurant i Pullman og Novotel Hotel i New Delhi
Høydepunkt i karrieren
Vant prisen for beste oppskrift på USA egg export culinary competition, ble omtalt på Kolo8 News
Utdanning og kurs
Jeg tok en bachelor i Culinary Arts fra Symbiosis School of Culinary Arts and Nutrition
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Reno, Minden, Sierraville og Doyle. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
654 kr NOK 654 kr NOK gjest, tidligere 817 kr NOK
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Privat middag med kokken Viveka

Jeg bringer varmen til en personlig kokk og kunsten av fine-dining til ferien din.
Automatisk oversatt
Kokk i Fernley
Arrangeres der du bor
654 kr NOK 654 kr NOK gjest, tidligere 817 kr NOK
Kostnadsfri kansellering

Håndlaget pasta

 
654 kr NOK per gjest, tidligere 817 kr NOK
Denne opplevelsen er perfekt for intime middager, datekvelder eller små sammenkomster, og inviterer deg til å smake forskjellen på pasta laget for hånd og med hjerte. Hver bit gjenspeiler tid, tradisjon og den luksuriøse gleden av mat laget kun for deg.

Spesialitetssushi

 
736 kr NOK per gjest, tidligere 919 kr NOK
Opplev elegansen i en privat sushi-kveld, laget og servert av kokken Viveka. Se hvordan hver rull og nigiri tilberedes foran øynene dine med ferske ingredienser av høy kvalitet, og opplev japansk matkunst i komforten av Airbnb-oppholdet ditt.

Charcuterie-brett

1 226 kr NOK 1 226 kr NOK per gruppe
Nyt et kunstferdig kuratert kjøttbrett, laget av kokken Viveka for å heve ethvert opphold eller spesielt øyeblikk. Hver tallerken er en balanse mellom raffinerte smaker og teksturer – med førsteklasses røkt kjøtt, håndverksoster, hjemmelaget tilbehør og sesongbaserte elementer valgt med omhu.

Kokkens bord

 
981 kr NOK per gjest, tidligere 1 225 kr NOK
Opplev et intimt kokkebord med kokken Viveka – en flerretters middagsreise der hver rett lages foran øynene dine. Nyt en personlig, fin matopplevelse med sesongbaserte ingredienser, kunstnerisk anretting og historier bak hver rett – alt i komforten av hjemmet ditt eller Airbnb.
Du kan sende en melding til Viveka for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
6 års erfaring
Jeg var kokk på en japansk spesialitetsrestaurant i Pullman og Novotel Hotel i New Delhi
Høydepunkt i karrieren
Vant prisen for beste oppskrift på USA egg export culinary competition, ble omtalt på Kolo8 News
Utdanning og kurs
Jeg tok en bachelor i Culinary Arts fra Symbiosis School of Culinary Arts and Nutrition
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Reno, Minden, Sierraville og Doyle. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?