På Airbnb-kjøkkenet med kokken Mo

Ulike matlagingsstiler, kjøkken og ingredienser, ofte av høy kvalitet eller spesialiteter. Lag menyer etter kundens preferanser og kostholdsbehov, for eksempel økologiske, glutenfrie eller veganske alternativer.
Automatisk oversatt
Kokk i Honolulu
Arrangeres der du bor

Karamell Crème Brûlée

655 kr NOK 655 kr NOK per gjest
805 kr NOK er minstepris for å bestille
Rik, kremet vaniljesaus med en kontrasterende søt, litt bitter og sprø karamellisert sukker topping. Med litt irsk krem

Bourboniskrem

755 kr NOK 755 kr NOK per gjest
1 006 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne signaturretten kombinerer bananer, appelsinlikør, bourbon og kandiserte valnøtter. Appelsinskall gir en litt sterkere smak.

Farm-To-Plate Dining

3 020 kr NOK 3 020 kr NOK per gjest
3 271 kr NOK er minstepris for å bestille
Rigatoni alla vodka har en rik og kremet tomatsaus smaksatt med vodka, urter og fløte. Retten suppleres med et utvalg av suppe eller salat og tomat-basilikum-hvitløksbrød.

Ocean Breeze Bistro

3 020 kr NOK 3 020 kr NOK per gjest
3 522 kr NOK er minstepris for å bestille
The Velvet Cut Lamb , Elk , Or Deer Med en spesiell mønstret frøet ristet tomatsalat gul tomat aioli hummer med 4x sammensatt smør ananas saus scallops & Chefs valg av salat eller suppe

The Crown Jewel Bistro

3 020 kr NOK 3 020 kr NOK per gjest
3 522 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne fantastiske franske lammekoteletten varme og eleganse Og ledsaget av den deilige røde fløyel risotto-ris og alle andre overnattingssteder

Frossen parmesan oksefilet

3 523 kr NOK 3 523 kr NOK per gjest
4 025 kr NOK er minstepris for å bestille
10 oz filet mignon-biff, perfekt krydret og grillet, med couscous i Sassy-saus, grillet løk, fersk vannkarse, kandiserte babygulrøtter Molekylær gastronomi – frossen parmesan. Prisvinnende rett, må prøves
Du kan sende en melding til Maurice for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
24 års erfaring
Full service, personlig matopplevelse, håndtering av dagligvarehandel, matlaging, servering.
Høydepunkt i karrieren
Jobb på forskjellige steder, inkludert private hjem, eiendommer, yachter eller ferieeiendommer
Utdanning og kurs
Høyskolegrad i kulinarisk kunst og sertifikater i ServSafe og brannslukking osv.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Honolulu. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
655 kr NOK Fra 655 kr NOK per gjest
805 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

På Airbnb-kjøkkenet med kokken Mo

Ulike matlagingsstiler, kjøkken og ingredienser, ofte av høy kvalitet eller spesialiteter. Lag menyer etter kundens preferanser og kostholdsbehov, for eksempel økologiske, glutenfrie eller veganske alternativer.
Automatisk oversatt
Kokk i Honolulu
Arrangeres der du bor
655 kr NOK Fra 655 kr NOK per gjest
805 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Karamell Crème Brûlée

655 kr NOK 655 kr NOK per gjest
805 kr NOK er minstepris for å bestille
Rik, kremet vaniljesaus med en kontrasterende søt, litt bitter og sprø karamellisert sukker topping. Med litt irsk krem

Bourboniskrem

755 kr NOK 755 kr NOK per gjest
1 006 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne signaturretten kombinerer bananer, appelsinlikør, bourbon og kandiserte valnøtter. Appelsinskall gir en litt sterkere smak.

Farm-To-Plate Dining

3 020 kr NOK 3 020 kr NOK per gjest
3 271 kr NOK er minstepris for å bestille
Rigatoni alla vodka har en rik og kremet tomatsaus smaksatt med vodka, urter og fløte. Retten suppleres med et utvalg av suppe eller salat og tomat-basilikum-hvitløksbrød.

Ocean Breeze Bistro

3 020 kr NOK 3 020 kr NOK per gjest
3 522 kr NOK er minstepris for å bestille
The Velvet Cut Lamb , Elk , Or Deer Med en spesiell mønstret frøet ristet tomatsalat gul tomat aioli hummer med 4x sammensatt smør ananas saus scallops & Chefs valg av salat eller suppe

The Crown Jewel Bistro

3 020 kr NOK 3 020 kr NOK per gjest
3 522 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne fantastiske franske lammekoteletten varme og eleganse Og ledsaget av den deilige røde fløyel risotto-ris og alle andre overnattingssteder

Frossen parmesan oksefilet

3 523 kr NOK 3 523 kr NOK per gjest
4 025 kr NOK er minstepris for å bestille
10 oz filet mignon-biff, perfekt krydret og grillet, med couscous i Sassy-saus, grillet løk, fersk vannkarse, kandiserte babygulrøtter Molekylær gastronomi – frossen parmesan. Prisvinnende rett, må prøves
Du kan sende en melding til Maurice for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
24 års erfaring
Full service, personlig matopplevelse, håndtering av dagligvarehandel, matlaging, servering.
Høydepunkt i karrieren
Jobb på forskjellige steder, inkludert private hjem, eiendommer, yachter eller ferieeiendommer
Utdanning og kurs
Høyskolegrad i kulinarisk kunst og sertifikater i ServSafe og brannslukking osv.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Vurdert til 5.0 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Honolulu. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?