Kjendiskokken Keith Rhodes presenterer
Kokken Keith Rhodes er nominert til James Beard to ganger. En prisbelønt kokk og kulinarisk håndverker kjent for Top Chef 9. Kokken lager uforglemmelige matopplevelser som feirer smakene av Carolina-kysten.
Automatisk oversatt
Kokk i Wilmington
Arrangeres der du bor
Gullah Gee cee-opplevelsen
1 011 kr NOK 1 011 kr NOK per gjest
7 580 kr NOK er minstepris for å bestille
Kokk-ledet sjømatmiddag inspirert av Gullah Gheechee-kysttradisjoner, med klassiske retter, krabberis, okragryte, kvelte reker med mer. En smakfull historie om matmigrasjon og regional kultur.
Kokkens vegetariske 4-retters
1 011 kr NOK 1 011 kr NOK per gjest
7 580 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en vegetarisk smaksmeny med flere retter tilberedt av kokken, med sesongens håndplukkede lokale grønnsaker. Store smaker, gjennomtenkte retter. Vi kan også imøtekomme alle kostholdsforespørsler. Vegansk, glutenfritt osv. Du har aldri smakt grønnsaker som dette … du kommer ikke til å savne kjøttet.
6-retters smaking av gatekjøkken
1 062 kr NOK 1 062 kr NOK per gjest
7 580 kr NOK er minstepris for å bestille
James Beard nominerte kokken Rhodes håndlagde asiatiske smaksmeny med mangfoldige smaker, som garantert vil begeistre ganen. 1. Sommerruller med sitrongress og svinekjøtt 2. Krabbekake. 3. Rå laks, 4. Grisetoppsbrød.
5. Hoisin BBQ-ribber 6. Churro krydrede stekte plantains m/ kokosnøttdip
Østerskvelden for lokalbefolkningen
1 264 kr NOK 1 264 kr NOK per gjest
7 580 kr NOK er minstepris for å bestille
Lokalt fremskaffede boutiqueøsters. Kokken er valgt. Forberedelsene inkluderer rå østers på 1/2 skall med migoneete-smør og signatursaus, og vi kommer også til å ha min personlige favoritt, "Dirty South Oysters", 1/2 skall østers stablet med blomkål, pimentoost og bacon. Vi vil også nyte østers-sandaler. Smaker fra lavlandet og guidede smaksnoter. En ekte lokal matopplevelse.
Koke og bite i lavlandet
1 365 kr NOK 1 365 kr NOK per gjest
7 580 kr NOK er minstepris for å bestille
En avslappet kystkok med sjømat inkluderer reker, muslinger, søt mais, røde poteter og røkt pølse. Fungerer bra for gruppemåltider, livlig samtale og uanstrengt glede. Smør, cocktail og varme sauser er inkludert. Vi kan legge til snøkrabbeben, blå krabber og hummer mot et ekstra gebyr.
Klassisk biffmiddag 2026
1 517 kr NOK 1 517 kr NOK per gjest
7 580 kr NOK er minstepris for å bestille
Kun det beste kjøttet til denne biffopplevelsen. Begynn med Wilders Wagyu-sliders, en salat av lokale salater, grillet prime filet mignon, saltkorstpotet med trøffelsmør. Serveres med Burre Rouge-saus. Legg til krabbekake, hummerhale eller jumboreker mot et ekstra gebyr. Bon appetit!
Du kan sende en melding til Keith for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
25 års erfaring
Kokk Keith Rhodes, kjøkkensjef og eier av restauranten Catch, kjøkkenet Tacklebox og VOYCE Bistro
Høydepunkt i karrieren
Omtalt på Food Network, to ganger finalist i James Beard. Konkurrerte i sesong 9 av Top Chef.
Utdanning og kurs
CFCC og selvlært, han finpusset ferdighetene sine gjennom fine kjøkken og erfaring.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Wilmington og Myrtle Beach. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
Wilmington, North Carolina, 28401, USA
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 592 kr NOK 1 592 kr NOK gjest, tidligere 1 769 kr NOK
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?







