Sesongmeny fra kokk Hervé Paya

Jeg lager sesongbaserte menyer som kombinerer teknikk, følelser og eksepsjonelle produkter, inspirert av min opprinnelse fra Réunion, mine reiser og moderne fransk mat.
Automatisk oversatt
Kokk i Paris
Arrangeres der du bor

Oppdagelsesmeny

1 176 kr NOK 
7 051 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdagelsesmenyen er en fire-retters middag (småretter, forrett, hovedrett, dessert) tilberedt foran deg. Jeg liker å skape et spesielt øyeblikk med utveksling og deling: Jeg lager mat, jeg forklarer, jeg forteller historier. Hver rett er inspirert av min opprinnelse fra Reunion og reisene mine, mellom fransk mat og smaker fra hele verden. En vennlig og raffinert opplevelse, hvor tallerkenen blir en ekte reise.

Signaturmeny

1 763 kr NOK 
10 576 kr NOK er minstepris for å bestille
En gastronomisk opplevelse i fire til fem trinn, mellom raffinement og kreativitet. Jeg lager mat foran deg, inspirert av reisene mine og opprinnelsen min fra Reunion, og blander sesongbaserte produkter og eksotiske detaljer. En ekte sanseopplevelse, hvor hver tallerken forteller en historie.

Gastronomisk opplevelsesmeny

2 351 kr NOK 
14 102 kr NOK er minstepris for å bestille
Den ultimate opplevelsen: en skreddersydd smaksmeny med seks retter. Jeg designer hver rett i henhold til dine ønsker, for en eksepsjonell middag som er verdig en gourmetrestaurant, direkte hjemme hos deg. Live matlaging, utvekslinger, smakskombinasjoner og nøye presentasjon: et uforglemmelig øyeblikk mellom reise og haute cuisine.
Du kan sende en melding til Hervé for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
2 års erfaring
Jeg har jobbet med kokken Alexandre Auger og har trent en brigade på Zanzibar
Høydepunkt i karrieren
Jeg har jobbet som privat kokk i Frankrike, Ibiza, Tanzania for private og profesjonelle kunder
Utdanning og kurs
HACCP
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Paris og Lille. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Hervé er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 176 kr NOK 
7 051 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Sesongmeny fra kokk Hervé Paya

Jeg lager sesongbaserte menyer som kombinerer teknikk, følelser og eksepsjonelle produkter, inspirert av min opprinnelse fra Réunion, mine reiser og moderne fransk mat.
Automatisk oversatt
Kokk i Paris
Arrangeres der du bor
1 176 kr NOK 
7 051 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Oppdagelsesmeny

1 176 kr NOK 
7 051 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdagelsesmenyen er en fire-retters middag (småretter, forrett, hovedrett, dessert) tilberedt foran deg. Jeg liker å skape et spesielt øyeblikk med utveksling og deling: Jeg lager mat, jeg forklarer, jeg forteller historier. Hver rett er inspirert av min opprinnelse fra Reunion og reisene mine, mellom fransk mat og smaker fra hele verden. En vennlig og raffinert opplevelse, hvor tallerkenen blir en ekte reise.

Signaturmeny

1 763 kr NOK 
10 576 kr NOK er minstepris for å bestille
En gastronomisk opplevelse i fire til fem trinn, mellom raffinement og kreativitet. Jeg lager mat foran deg, inspirert av reisene mine og opprinnelsen min fra Reunion, og blander sesongbaserte produkter og eksotiske detaljer. En ekte sanseopplevelse, hvor hver tallerken forteller en historie.

Gastronomisk opplevelsesmeny

2 351 kr NOK 
14 102 kr NOK er minstepris for å bestille
Den ultimate opplevelsen: en skreddersydd smaksmeny med seks retter. Jeg designer hver rett i henhold til dine ønsker, for en eksepsjonell middag som er verdig en gourmetrestaurant, direkte hjemme hos deg. Live matlaging, utvekslinger, smakskombinasjoner og nøye presentasjon: et uforglemmelig øyeblikk mellom reise og haute cuisine.
Du kan sende en melding til Hervé for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
2 års erfaring
Jeg har jobbet med kokken Alexandre Auger og har trent en brigade på Zanzibar
Høydepunkt i karrieren
Jeg har jobbet som privat kokk i Frankrike, Ibiza, Tanzania for private og profesjonelle kunder
Utdanning og kurs
HACCP
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Paris og Lille. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Hervé er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?