Sesongbasert privat middag med kokken Kenny

Jeg har med meg smaker fra tiden jeg jobbet i Portugal, studerte i Paris og London, og de etniske røttene mine som kinesisk-taiwansk amerikaner. Rettene mine er dristige, eventyrlige og kan tilpasses dine behov.
Automatisk oversatt
Kokk i San Diego
Arrangeres der du bor

Tilpasset privat middag

917 kr NOK per gjest
Jeg lager tilpassede menyer avhengig av gjestenes preferanser og kostholdsrestriksjoner. Noen av mine tidligere gjesters favoritter inkluderer: – Hamachi crudo, forkullet rød plomme, laktofermentert tomatponzu, dianthusblomster, dill, olivenolje - Burrata-salat, fennikel, erter, gressløk, konservert sitronvinaigrette, ristet furikake - Laksebiff, mosaikk purre, kremet sjalott purresaus, baby heirloom tomat – svart sesam tahini-småkake, injeolmi-ris kake, vaniljebønne-iskrem, sesampulver
Du kan sende en melding til Kenneth for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
5 års erfaring
Jeg er privat kokk i San Diego – opplært fra Babel Restaurante i Porto, Portugal.
Høydepunkt i karrieren
Jeg hjelper kokker med FoU og kulinarakter. Se mer på IG @sidequestkenny
Utdanning og kurs
Jeg er en selvutdannet kokk som jobber i matbransjen ved siden av mitt heltidsarbeid.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i San Diego, Santa Ysabel, Camp Pendleton North og Fallbrook. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 8 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 917 kr NOK per gjest
4 484 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Sesongbasert privat middag med kokken Kenny

Jeg har med meg smaker fra tiden jeg jobbet i Portugal, studerte i Paris og London, og de etniske røttene mine som kinesisk-taiwansk amerikaner. Rettene mine er dristige, eventyrlige og kan tilpasses dine behov.
Automatisk oversatt
Kokk i San Diego
Arrangeres der du bor
Fra 917 kr NOK per gjest
4 484 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Tilpasset privat middag

917 kr NOK per gjest
Jeg lager tilpassede menyer avhengig av gjestenes preferanser og kostholdsrestriksjoner. Noen av mine tidligere gjesters favoritter inkluderer: – Hamachi crudo, forkullet rød plomme, laktofermentert tomatponzu, dianthusblomster, dill, olivenolje - Burrata-salat, fennikel, erter, gressløk, konservert sitronvinaigrette, ristet furikake - Laksebiff, mosaikk purre, kremet sjalott purresaus, baby heirloom tomat – svart sesam tahini-småkake, injeolmi-ris kake, vaniljebønne-iskrem, sesampulver
Du kan sende en melding til Kenneth for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
5 års erfaring
Jeg er privat kokk i San Diego – opplært fra Babel Restaurante i Porto, Portugal.
Høydepunkt i karrieren
Jeg hjelper kokker med FoU og kulinarakter. Se mer på IG @sidequestkenny
Utdanning og kurs
Jeg er en selvutdannet kokk som jobber i matbransjen ved siden av mitt heltidsarbeid.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i San Diego, Santa Ysabel, Camp Pendleton North og Fallbrook. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 8 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?