Paella og tapas med kokken Priscilla

Jeg spesialiserer meg på autentisk paella og tapas for minneverdige sammenkomster!
Automatisk oversatt
Kokk i Old Town
Arrangeres der du bor

Tapas

887 kr NOK per gjest
1. Patatas Bravas – stekt potet servert med en krydret tomatsaus eller aioli. 2. Gambas al Ajillo – sauterte reker tilberedt i olivenolje med hvitløk og chilipepper. 3. Tortilla Española – en tradisjonell spansk omelett laget med egg, poteter og noen ganger løk. 4. Jamón Ibérico Board - saltet skinke, varm crostini servert i tynne skiver og manchego-ost. 5. Pulpo a la Gallega – blekt blekksprut og krydret med olivenolje, paprika og havsalt, ofte servert med tomatconcasse og poteter.

Amuse-Bouche

887 kr NOK per gjest
1. Pan con Tomate – en enkel, men smakfull matbit laget med ristet brød toppet med knuste modne tomater, hvitløk, olivenolje og et dryss salt. Det er en klassisk katalansk rett. 2. Gaspacho Shots – en forfriskende kald suppe laget av blandede tomater, agurker, paprika, hvitløk og olivenolje, servert i små glass. 3. Anchoas en Salazón – saltkurerte ansjoser servert på en liten brødskive eller med en dryss olivenolje og en skive sitron, som gir en salt og brak smak av havet.

Paella i familiestil

996 kr NOK per gjest
1. Paella Valenciana – den tradisjonelle versjonen laget med ris, kanin, kylling, grønne bønner, tomater og safran, jamon. 2. Paella de Mariscos – en sjømatvariasjon med en blanding av fersk sjømat som reker, blåskjell, muslinger og fisk, ofte tilberedt med sjømatbuljong og krydret med urter. 3. Paella Negra – laget med blekksprutblekk, noe som gir risen en karakteristisk svart farge. blekksprut, blekksprut og noen ganger annen sjømat, asparges, forbedrer rettens smak med rike, saltvannstoner.
Du kan sende en melding til Priscilla for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
17 års erfaring
«Nasjonal leder for kulinariske operasjoner»
Høydepunkt i karrieren
Jeg lærte Univision Television hvordan man lager mat i en uke.
Utdanning og kurs
Kulinarisk kunst og gjestfrihet
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Old Town, West Brighton, Tompkinsville og Graniteville. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 887 kr NOK per gjest
1 883 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Paella og tapas med kokken Priscilla

Jeg spesialiserer meg på autentisk paella og tapas for minneverdige sammenkomster!
Automatisk oversatt
Kokk i Old Town
Arrangeres der du bor
Fra 887 kr NOK per gjest
1 883 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Tapas

887 kr NOK per gjest
1. Patatas Bravas – stekt potet servert med en krydret tomatsaus eller aioli. 2. Gambas al Ajillo – sauterte reker tilberedt i olivenolje med hvitløk og chilipepper. 3. Tortilla Española – en tradisjonell spansk omelett laget med egg, poteter og noen ganger løk. 4. Jamón Ibérico Board - saltet skinke, varm crostini servert i tynne skiver og manchego-ost. 5. Pulpo a la Gallega – blekt blekksprut og krydret med olivenolje, paprika og havsalt, ofte servert med tomatconcasse og poteter.

Amuse-Bouche

887 kr NOK per gjest
1. Pan con Tomate – en enkel, men smakfull matbit laget med ristet brød toppet med knuste modne tomater, hvitløk, olivenolje og et dryss salt. Det er en klassisk katalansk rett. 2. Gaspacho Shots – en forfriskende kald suppe laget av blandede tomater, agurker, paprika, hvitløk og olivenolje, servert i små glass. 3. Anchoas en Salazón – saltkurerte ansjoser servert på en liten brødskive eller med en dryss olivenolje og en skive sitron, som gir en salt og brak smak av havet.

Paella i familiestil

996 kr NOK per gjest
1. Paella Valenciana – den tradisjonelle versjonen laget med ris, kanin, kylling, grønne bønner, tomater og safran, jamon. 2. Paella de Mariscos – en sjømatvariasjon med en blanding av fersk sjømat som reker, blåskjell, muslinger og fisk, ofte tilberedt med sjømatbuljong og krydret med urter. 3. Paella Negra – laget med blekksprutblekk, noe som gir risen en karakteristisk svart farge. blekksprut, blekksprut og noen ganger annen sjømat, asparges, forbedrer rettens smak med rike, saltvannstoner.
Du kan sende en melding til Priscilla for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
17 års erfaring
«Nasjonal leder for kulinariske operasjoner»
Høydepunkt i karrieren
Jeg lærte Univision Television hvordan man lager mat i en uke.
Utdanning og kurs
Kulinarisk kunst og gjestfrihet
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Old Town, West Brighton, Tompkinsville og Graniteville. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?