Privat kokk Nassima

Kreativ og skreddersydd matlaging, som fremhever produkter og ønsker fra kundene.
Automatisk oversatt
Kokk i Bidasoaldea
Arrangeres der du bor

"Grunnleggende" meny

1 531 kr NOK 1 531 kr NOK per gjest
Jeg liker å fremheve enkelhet. Jeg foreslår en kremet rød kurisquash-suppe krydret med ristede hasselnøtter, en supreme av ristet frittgående kylling, fyldig jus akkompagnert av en rattepotetpuré med trøffelolje, og til slutt en karamellisert epletærte og håndverksmessisk vaniljeis.

«Fristelse»-meny

2 002 kr NOK 2 002 kr NOK per gjest
Denne formelen gjenspeiler min visjon om et sjenerøst og elegant kjøkken. Jeg begynner med noen kreative småretter, deretter en karpefisk-carpaccio med sitrusfrukter. Jeg liker å kombinere finesse av kalvefilet mignon med trøffelduft med torsk tilberedt ved lav temperatur og champagnerisotto. Til slutt, min sjokoladekule med et eksotisk hjerte.

«Eksklusiv» meny

2 590 kr NOK 2 590 kr NOK per gjest
Med denne menyen ønsker jeg å tilby deg et virkelig eksepsjonelt øyeblikk. Jeg liker å jobbe med langoustine for den jodiserte og sprø siden, panert foie gras for nytelsen og modnet biff for dybden. Jeg kombinerer den med en stekt flyndrefilet i en fyldig bisque. Champagnegranitt for friskhet og en grand cru-sjokoladedessert til slutt.
Du kan sende en melding til Nassima for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
Privat kokk på luksusyachter, tilbyr raffinert matlaging hjemme.
Høydepunkt i karrieren
Bli privat kokk om bord på luksusjakter som seiler over hele verden.
Utdanning og kurs
Lært av min bestemor, deretter ti år på kjøkkenet.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Bidasoaldea, Bayonne, Anglet og Biarritz. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Nassima er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 531 kr NOK Fra 1 531 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Privat kokk Nassima

Kreativ og skreddersydd matlaging, som fremhever produkter og ønsker fra kundene.
Automatisk oversatt
Kokk i Bidasoaldea
Arrangeres der du bor
1 531 kr NOK Fra 1 531 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

"Grunnleggende" meny

1 531 kr NOK 1 531 kr NOK per gjest
Jeg liker å fremheve enkelhet. Jeg foreslår en kremet rød kurisquash-suppe krydret med ristede hasselnøtter, en supreme av ristet frittgående kylling, fyldig jus akkompagnert av en rattepotetpuré med trøffelolje, og til slutt en karamellisert epletærte og håndverksmessisk vaniljeis.

«Fristelse»-meny

2 002 kr NOK 2 002 kr NOK per gjest
Denne formelen gjenspeiler min visjon om et sjenerøst og elegant kjøkken. Jeg begynner med noen kreative småretter, deretter en karpefisk-carpaccio med sitrusfrukter. Jeg liker å kombinere finesse av kalvefilet mignon med trøffelduft med torsk tilberedt ved lav temperatur og champagnerisotto. Til slutt, min sjokoladekule med et eksotisk hjerte.

«Eksklusiv» meny

2 590 kr NOK 2 590 kr NOK per gjest
Med denne menyen ønsker jeg å tilby deg et virkelig eksepsjonelt øyeblikk. Jeg liker å jobbe med langoustine for den jodiserte og sprø siden, panert foie gras for nytelsen og modnet biff for dybden. Jeg kombinerer den med en stekt flyndrefilet i en fyldig bisque. Champagnegranitt for friskhet og en grand cru-sjokoladedessert til slutt.
Du kan sende en melding til Nassima for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
10 års erfaring
Privat kokk på luksusyachter, tilbyr raffinert matlaging hjemme.
Høydepunkt i karrieren
Bli privat kokk om bord på luksusjakter som seiler over hele verden.
Utdanning og kurs
Lært av min bestemor, deretter ti år på kjøkkenet.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Bidasoaldea, Bayonne, Anglet og Biarritz. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Nassima er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?