Privatkokk Yohan Dzierzbicki / isda

Målet mitt er å tilby hver gjest en uforglemmelig opplevelse ved å vise frem retter laget med de fineste sesongbaserte ingrediensene.
Automatisk oversatt
Kokk i Neuilly-sur-Seine
Arrangeres der du bor

Smaksmeny: Tre retter

1 065 kr NOK 1 065 kr NOK per gjest
Denne menyen inkluderer: amuses bouches / forrett / hovedrett / dessert / hjemmelaget smør og brød

Smaksmeny: 4 kurs

1 361 kr NOK 1 361 kr NOK per gjest
Denne menyen inkluderer: amuses bouches / forrett / varm forrett / hovedrett / dessert / hjemmelaget smør og brød

Smaksmeny: 5 retter

1 775 kr NOK 1 775 kr NOK per gjest
Denne menyen inneholder: amuses bouches / forrett / varm forrett / hovedrett fisk / hovedrett kjøtt / dessert / hjemmelaget smør og brød
Du kan sende en melding til Yohan for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
4 års erfaring
Ex-sous chef på La Micheline (1-Michelin *), Genève CH
Høydepunkt i karrieren
Jobbet på restauranter, inkludert FOGO/Episodes*, La Micheline* og La Chèvre d'Or**
Utdanning og kurs
Profesjonell kokk bachelorgrad / BTC høyere nasjonalt diplom for matlaging / EHL CREM
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Vélizy-Villacoublay, Paris, Neuilly-sur-Seine og Fontenay-le-Fleury. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 6 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Yohan er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 065 kr NOK Fra 1 065 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Privatkokk Yohan Dzierzbicki / isda

Målet mitt er å tilby hver gjest en uforglemmelig opplevelse ved å vise frem retter laget med de fineste sesongbaserte ingrediensene.
Automatisk oversatt
Kokk i Neuilly-sur-Seine
Arrangeres der du bor
1 065 kr NOK Fra 1 065 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Smaksmeny: Tre retter

1 065 kr NOK 1 065 kr NOK per gjest
Denne menyen inkluderer: amuses bouches / forrett / hovedrett / dessert / hjemmelaget smør og brød

Smaksmeny: 4 kurs

1 361 kr NOK 1 361 kr NOK per gjest
Denne menyen inkluderer: amuses bouches / forrett / varm forrett / hovedrett / dessert / hjemmelaget smør og brød

Smaksmeny: 5 retter

1 775 kr NOK 1 775 kr NOK per gjest
Denne menyen inneholder: amuses bouches / forrett / varm forrett / hovedrett fisk / hovedrett kjøtt / dessert / hjemmelaget smør og brød
Du kan sende en melding til Yohan for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
4 års erfaring
Ex-sous chef på La Micheline (1-Michelin *), Genève CH
Høydepunkt i karrieren
Jobbet på restauranter, inkludert FOGO/Episodes*, La Micheline* og La Chèvre d'Or**
Utdanning og kurs
Profesjonell kokk bachelorgrad / BTC høyere nasjonalt diplom for matlaging / EHL CREM
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Vélizy-Villacoublay, Paris, Neuilly-sur-Seine og Fontenay-le-Fleury. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 6 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Yohan er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?