Kokkens menyer fra kjøleskapet ditt av Philippe

Jeg har vært sjef for stjernerestauranter siden 2009, og jeg lager oppskrifter for å forbedre hverdagen.
Automatisk oversatt
Kokk i Paris
Arrangeres der du bor

Dessertguide

177 kr NOK 177 kr NOK per gjest
Oppskriften på den ideelle desserten som følger med menyen, er utviklet i henhold til det planlagte måltidet og ingrediensene som allerede er tilgjengelige. Den er lett å lage og balansert, og den gir måltidet det siste puffen uten komplikasjoner. En søt godbit som passer til middagen, laget av tilgjengelige ingredienser.

Rester til et stort måltid

295 kr NOK 295 kr NOK per gjest
Menyen er utformet fra et bilde av innsiden av et kjøleskap eller spiskammer, samt antall gjester, for å lage enkle, smakfulle og oppnåelige retter på stedet. Rester eller hverdagsingredienser forvandles til måltider som er verdige de fineste bordene, uten avfall og med kreativitet. Tilgjengelig og gourmetmat, direkte inspirert av maten som er tilgjengelig.

En kokk hjemme

5 883 kr NOK 5 883 kr NOK per gjest
Hele måltidet med maten som er tilgjengelig på stedet, lages av kokken som reiser. Bare organiser menyen sammen for å skape en vennlig gastronomisk opplevelse. Tilnærmingen fokuserer på å øke verdien av produkter som allerede er til stede, og redusere avfall.
Du kan sende en melding til Philippe for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
34 års erfaring
Jeg har finpusset teknikken min i flere prestisjetunge hus i Frankrike og i utlandet.
Høydepunkt i karrieren
Restauranten Les Pléiades i Barbizon ble tildelt en stjerne da jeg var i kjøkkenet i en alder av 29 år.
Utdanning og kurs
Jeg fikk denne utmerkelsen i CAP, før jeg begynte i profesjonelt kjøkken.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Paris. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Philippe er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
177 kr NOK Fra 177 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Kokkens menyer fra kjøleskapet ditt av Philippe

Jeg har vært sjef for stjernerestauranter siden 2009, og jeg lager oppskrifter for å forbedre hverdagen.
Automatisk oversatt
Kokk i Paris
Arrangeres der du bor
177 kr NOK Fra 177 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Dessertguide

177 kr NOK 177 kr NOK per gjest
Oppskriften på den ideelle desserten som følger med menyen, er utviklet i henhold til det planlagte måltidet og ingrediensene som allerede er tilgjengelige. Den er lett å lage og balansert, og den gir måltidet det siste puffen uten komplikasjoner. En søt godbit som passer til middagen, laget av tilgjengelige ingredienser.

Rester til et stort måltid

295 kr NOK 295 kr NOK per gjest
Menyen er utformet fra et bilde av innsiden av et kjøleskap eller spiskammer, samt antall gjester, for å lage enkle, smakfulle og oppnåelige retter på stedet. Rester eller hverdagsingredienser forvandles til måltider som er verdige de fineste bordene, uten avfall og med kreativitet. Tilgjengelig og gourmetmat, direkte inspirert av maten som er tilgjengelig.

En kokk hjemme

5 883 kr NOK 5 883 kr NOK per gjest
Hele måltidet med maten som er tilgjengelig på stedet, lages av kokken som reiser. Bare organiser menyen sammen for å skape en vennlig gastronomisk opplevelse. Tilnærmingen fokuserer på å øke verdien av produkter som allerede er til stede, og redusere avfall.
Du kan sende en melding til Philippe for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
34 års erfaring
Jeg har finpusset teknikken min i flere prestisjetunge hus i Frankrike og i utlandet.
Høydepunkt i karrieren
Restauranten Les Pléiades i Barbizon ble tildelt en stjerne da jeg var i kjøkkenet i en alder av 29 år.
Utdanning og kurs
Jeg fikk denne utmerkelsen i CAP, før jeg begynte i profesjonelt kjøkken.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Paris. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Philippe er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?