Kokk Alf
Jeg kombinerer mine talenter som kokk og konditor for å tilby et gourmetunivers av høy kvalitet. Min ekspertise og kreativitet gjenspeiles i hver rett.
Automatisk oversatt
Kokk i Paris
Arrangeres der du bor
Meny Deluxe
1 293 kr NOK
3 526 kr NOK er minstepris for å bestille
En treretters meny + mat- og vinparinger
FRISKHET I FIRE TRINN
Gravlax med afrikanske smaker og fire krydderier med fruktige noter.
***
GOURMETRØTTER
Perfekt tilberedt and, duftende gulrotmousseline, glaserte heirloom-grønnsaker og druejuice med Penja-pepper.
***
RØD PÆRE
Pochert pære med hibiskus og verbena, lett moringakrem og et hint av hibiskus.
Smaksmeny
1 764 kr NOK
4 702 kr NOK er minstepris for å bestille
Fire-retters meny + mat- og vinparinger
UNDER TROPIKENE
Havbrasme-carpaccio, virgin passion, vaniljesaft og syrlige perler
***
WILD BAR
Ristet bar, maiskrem, nye poteter, shimeji og panerte erter og lett hollandaisesaus
***
GOURMETRØTTER
Perfekt tilberedt cannelloni, duftende gulrotmousseline, glaserte heirloom-grønnsaker og druejuice med Penja-pepper
***
LIDENSKAPELIG
Sjokoladekjeks, kremet melk, saltet smørkaramell i midten, mandel-smuler og sjokoladesaus med pasjonsfrukt
Meny Gourmet
2 469 kr NOK
7 052 kr NOK er minstepris for å bestille
6-retters tilpasset meny
Forretter og søtsaker
Full service og borddekking inkludert.
Mat- og vinparing inkludert
Butler inkludert
Vann, brød og varme drikker er inkludert.
Du kan sende en melding til Ermelin for å tilpasse eller gjøre endringer.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Paris. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Ermelin er vertskap som virksomhet
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 293 kr NOK
3 526 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




