Piccolina-arrangementer – Kokk Pedro

Middelhavsinspirerte, hjemmelagde kvalitetsingredienser, moderne teknikker.
Automatisk oversatt
Kokk i Fréjus
Arrangeres der du bor

Bistro 2025

1 290 kr NOK 
7 621 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdag 2025 Bistro-menyen vår med en minutt biff tartar, en sole meunière som hovedrett og en creme brulé til dessert. Et raffinert valg for en uforglemmelig sommerlig matopplevelse.

Fish Fusion 2025

1 583 kr NOK 
7 621 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdag 2025 Fish Fusion-menyen vår med en laksesashimi i Nobu-stil som forrett, grillet reke som hovedrett og en rød frukt-Pavlova til dessert. Et raffinert valg for en uforglemmelig fusjonsmatopplevelse.

Signatur 2025

1 759 kr NOK 
7 621 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdag vår 2025 Signature-meny med en Carpaccio de Bar som forrett, en Rossini-biff som hovedrett og en Poire poche som dessert. Et raffinert valg for en uforglemmelig sommerlig matopplevelse.

Privat kokk

8 208 kr NOK 
Privat kokk halv- eller helpensjon, to eller tre måltider per dag. tilgjengelig daglig, ukentlig eller månedlig
Du kan sende en melding til Pedro for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
20 år i gjestfrihet, over ti år med å skape private og bedriftsarrangementer.
Høydepunkt i karrieren
Grunnlegger og kjøkkensjef i Piccolina Events, kjent for kundetilfredshet.
Utdanning og kurs
Grad i handel fra University of Westminster, lærte å lage mat av familien.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Fréjus, Draguignan, Saint-Raphaël og Mandelieu-la-Napoule. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Pedro er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 759 kr NOK 
7 621 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Piccolina-arrangementer – Kokk Pedro

Middelhavsinspirerte, hjemmelagde kvalitetsingredienser, moderne teknikker.
Automatisk oversatt
Kokk i Fréjus
Arrangeres der du bor
1 759 kr NOK 
7 621 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Bistro 2025

1 290 kr NOK 
7 621 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdag 2025 Bistro-menyen vår med en minutt biff tartar, en sole meunière som hovedrett og en creme brulé til dessert. Et raffinert valg for en uforglemmelig sommerlig matopplevelse.

Fish Fusion 2025

1 583 kr NOK 
7 621 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdag 2025 Fish Fusion-menyen vår med en laksesashimi i Nobu-stil som forrett, grillet reke som hovedrett og en rød frukt-Pavlova til dessert. Et raffinert valg for en uforglemmelig fusjonsmatopplevelse.

Signatur 2025

1 759 kr NOK 
7 621 kr NOK er minstepris for å bestille
Oppdag vår 2025 Signature-meny med en Carpaccio de Bar som forrett, en Rossini-biff som hovedrett og en Poire poche som dessert. Et raffinert valg for en uforglemmelig sommerlig matopplevelse.

Privat kokk

8 208 kr NOK 
Privat kokk halv- eller helpensjon, to eller tre måltider per dag. tilgjengelig daglig, ukentlig eller månedlig
Du kan sende en melding til Pedro for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
15 års erfaring
20 år i gjestfrihet, over ti år med å skape private og bedriftsarrangementer.
Høydepunkt i karrieren
Grunnlegger og kjøkkensjef i Piccolina Events, kjent for kundetilfredshet.
Utdanning og kurs
Grad i handel fra University of Westminster, lærte å lage mat av familien.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Fréjus, Draguignan, Saint-Raphaël og Mandelieu-la-Napoule. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Pedro er vertskap som virksomhet

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?