Herligheter fra hage til bord av Charles

Jeg lærte under Wolfgang Puck og fortsatte å lage mat på eksklusive institusjoner som Four Seasons. Jeg har over 8000 timer med arbeid på kjøkkenet, og jeg er sertifisert hos ACF som Master Chef.
Automatisk oversatt
Kokk i Napa
Arrangeres der du bor

Middag ved bålet

1 395 kr NOK per gjest
Dette røyk- og saltmåltidet blander robust eleganse med raffinert håndverk. Hver rett tilberedes over åpen ild og kan serveres utendørs eller i intime hjem.

Festmåltid ved kysten

1 595 kr NOK per gjest
Nyt en feiring av sjømat arrangert hjemme eller på et annet foretrukket sted. Dette alternativet er sentrert på åpen grilling, og bringer sammen røyk, salt og flamme for å skape et elegant måltid definert av havets smaker.

California slakterbord

1 894 kr NOK per gjest
Denne pakken finner sted hjemme eller et annet foretrukket sted, og tilbyr nese-til-hale-matlaging, med gamle kutt og arvestykke grønnsaker presentert med en raffinert ranchestetikk. Den er ideell for bedriftsfunksjoner, vinprodusenter eller bønder.
Du kan sende en melding til Charles for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
30 års erfaring
Burlingame Country Club, The Parc 55, Four Seasons og Stanford University
Utdanning og kurs
Sertifisert 5-stjerners mesterkokk, Kulinarisk lærling med Wolfgang Puck
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Napa, San Francisco, San Rafael og Berkeley. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: Fresno, California, 93720, USA

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 595 kr NOK per gjest
47 844 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Herligheter fra hage til bord av Charles

Jeg lærte under Wolfgang Puck og fortsatte å lage mat på eksklusive institusjoner som Four Seasons. Jeg har over 8000 timer med arbeid på kjøkkenet, og jeg er sertifisert hos ACF som Master Chef.
Automatisk oversatt
Kokk i Napa
Arrangeres der du bor
Fra 1 595 kr NOK per gjest
47 844 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Middag ved bålet

1 395 kr NOK per gjest
Dette røyk- og saltmåltidet blander robust eleganse med raffinert håndverk. Hver rett tilberedes over åpen ild og kan serveres utendørs eller i intime hjem.

Festmåltid ved kysten

1 595 kr NOK per gjest
Nyt en feiring av sjømat arrangert hjemme eller på et annet foretrukket sted. Dette alternativet er sentrert på åpen grilling, og bringer sammen røyk, salt og flamme for å skape et elegant måltid definert av havets smaker.

California slakterbord

1 894 kr NOK per gjest
Denne pakken finner sted hjemme eller et annet foretrukket sted, og tilbyr nese-til-hale-matlaging, med gamle kutt og arvestykke grønnsaker presentert med en raffinert ranchestetikk. Den er ideell for bedriftsfunksjoner, vinprodusenter eller bønder.
Du kan sende en melding til Charles for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
30 års erfaring
Burlingame Country Club, The Parc 55, Four Seasons og Stanford University
Utdanning og kurs
Sertifisert 5-stjerners mesterkokk, Kulinarisk lærling med Wolfgang Puck
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Napa, San Francisco, San Rafael og Berkeley. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: Fresno, California, 93720, USA

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?