Argentinske steker og grillretter av Sebastian
Jeg har laget grillkjøtt til arrangementer for opptil 500 personer i tre land.
Automatisk oversatt
Kokk i Barcelona
Arrangeres der du bor
Tradisjonell grill
1 647 kr NOK per gjest
Denne menyen leker med grillet kjøtt, som mørbrad eller asado, rosmarin og salatpotet som garnityr, pluss servering i familiestil. Den tilberedes med ved og trekull for å forbedre smaken.
Smaking i brannen
1 941 kr NOK per gjest
Dette alternativet inkluderer et utvalg av grillkjøtt å dele: chorizo criollo med chimichurri og kreolske salsaer, et provolone-smakstavle og en patagonsk chuletón, i tillegg til siromillo, asado ancho og garnityr.
Cortes madurados og wagyu
2 176 kr NOK per gjest
Argentinske og europeiske baner er kombinert i dette forslaget. Inkluderer biff tartar av biff med teriyaki-salsa som forrett, etterfulgt av chuletón gallego madurado, mørbrad av argentinsk novillo og galicisk okse. Avslutningen er en japansk A5 wagyu tataki på chapa laget på stedet.
Du kan sende en melding til Sebastián for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
50 års erfaring
Jeg har finjustert stilen min i ved- og kullfyring, og tilberedt mat for mer enn 500 personer.
Høydepunkt i karrieren
I 2024 lanserte jeg en catering med åpen ild og live grilltjeneste.
Utdanning og kurs
Jeg har lært i kjøkken i Italia, Argentina og Spania siden 2003.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Barcelona. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Sebastián er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 1 647 kr NOK per gjest
9 879 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?