Der ånd møter surdeigshåndverk
Få surdeig i verdensklasse levert fersk! La Quantum Baker inspirere deg med langt gjæret økologisk mel, bakt med kjærlighet til ditt romantiske eventyr.
Automatisk oversatt
Kokk i Honolulu
Arrangeres der du bor
Baguetter
50 kr NOK per gruppe
Fantastisk gjæret tradisjonell surdeigsbaguette over natten. Disse passer til charcuterie, ost, chili, suppe og bare smør og syltetøy!
Quantum Loaf
140 kr NOK per gruppe
Vårt signaturbrød. Økologisk rug, økologisk fersk malt semulegryn og Trailblazer fullkorn utgjør et strålende og allsidig brød som kan nytes med charcuterie, myke og harde oster og syltetøy og egentlig omtrent hvilken som helst nøttesmør og lokal honning.
Lykke
149 kr NOK per gruppe
Dette er vår bybrød. Inspirert av Kathleen Weber fra California. Dette brødet er formet og bakt med fersk rosmarin, olivenolje fra gudene (Napa) og revet sitronskall som gir en appetittvekkende skorpe og smulakombinasjon. Jeg er takknemlig for denne, og den passer ovnene fantastisk!
Du kan sende en melding til Shawn for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
10 års erfaring
Restauranter med Michelin-stjerner har tilbudt muligheten til å møte kjendiser og kongelige.
Høydepunkt i karrieren
Etter å ha fullført college studerte jeg på en Michelin-stjernerestaurant i Luxembourg.
Utdanning og kurs
Jeg har en grad i kulinarisk kunst her på Hawaii ved Kapiolani Community College.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Honolulu. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
Pearl City, Hawaii, 96782, USA
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 50 kr NOK per gruppe
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?