Kokkens tallerken
«Jeg tar med meg ferdighetene jeg har finpusset gjennom en lang karriere innen fine spisesteder og gastronomi, og blander unike karibiske smaker og ingredienser for å skape en særegne kulinariske opplevelser på den globale scenen.»
Automatisk oversatt
Kokk i Toronto
Arrangeres der du bor
B R U N C H
756 kr NOK
9 783 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en elegant brunsjopplevelse med et nøye utvalg av søte og salte retter, omtenksomt utformet for å gi deg en eksklusiv opplevelse midt på dagen
Middag
1 583 kr NOK
18 990 kr NOK er minstepris for å bestille
Unn deg en seksretters Michelin-inspirert middag med signaturkreasjoner laget av kokken vår.
Bajan smaksmeny
2 051 kr NOK
24 600 kr NOK er minstepris for å bestille
Legg ut på en kulinarisk reise gjennom Barbados med en flerretters, Michelin-inspirert Bajan-smaksmeny, som feirer øyas rike og pulserende smaker.
Du kan sende en melding til Marcus for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
20 års erfaring
Jeg var kjøkkensjef/kulinarisk direktør for BMO Place & Academy i Toronto.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har laget mat for administrerende direktører, konsulgeneraler og på førsteklasses feriesteder i Karibia.
Utdanning og kurs
Jeg har 20 års praktisk erfaring fra å jobbe i fine restauranter.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Toronto, Mississauga, Brampton og Richmond Hill. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 12 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
756 kr NOK
9 783 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




