Glen Zoteck personlig kokketjeneste

Jeg lager menyer basert på det som er ferskt, lokalt og sesongbasert.Jeg skreddersyr menyer etter din smak.
Automatisk oversatt
Kokk i Blaine
Arrangeres der du bor

Charcuterie- og ostefat

249 kr NOK per gjest
Et utvalg av fint kjøtt, ost, dipper, pålegg og brød.Prosciutto, tørrlagret Calabrese Salami, Chorizo og Mortadella. Oster inkluderer fransk brie, gorgonzola, geitost og cheddar.Suppleres av fikenmarmelade, kornete sennep, hummus, artisjokkdipp, ciabatta og et utvalg av kjeks.

Treretters lunsj

848 kr NOK per gjest
En sesongbasert meny skreddersydd til din smak, inkludert forrett, hovedrett og dessert. Eksempelmeny: Heirloom Tomatsalat - Kandiserte valnøtter, gorgonzola, balsamico-dressing Gnocchi - stekt i brunt smør med frisk salvie, pancetta og Grana PadanoFersk bærkake - Sesongens bær, kjernemelkkjeks, pisket krem, lavendelsirup

Middag med tre retter

998 kr NOK per gjest
En sesonginspirert meny skreddersydd til din smak, inkluderer en forrett, hovedrett og dessert. Eksempelmeny: • Ovnsbakte rødbeter - pisket ricotta, babysalat, linser, varm baconvinaigrette• Miso-laks – syltet ingefær-appelsinsaus med baby bok choy • Pæretarte Tatin – ingefæriskrem

Middag med fem retter

1 497 kr NOK per gjest
En sesonginspirert meny skreddersydd til din smak, inkluderer en salat, to forretter, hovedrett og dessert. Eksempelmeny:• Grillede nektariner – Ruccola, varm geitost, arvestomater, kandiserte valnøtter.• Tunfiskpoke – Rå tunfisk marinert i soya og chili, mango, edamame, sprøstekt løk og klebrig ris• Koreansk stekt kylling – sterk gochujang-saus, syltede agurker, peanøtter, koriander• Oksefilet med steinsopp, blomkålpuré og villsoppsaus • Mørk sjokolade-bringebærterte
Du kan sende en melding til Brian for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Jeg var kjøkkensjef for The Boathouse Restaurant Group i Vancouver, Canada.
Utdanning og kurs
Jeg tok et diplom i kokkekunst ved Vancouver Community College.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Blaine, Ferndale, Bellingham og Glacier. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 249 kr NOK per gjest
4 989 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Glen Zoteck personlig kokketjeneste

Jeg lager menyer basert på det som er ferskt, lokalt og sesongbasert.Jeg skreddersyr menyer etter din smak.
Automatisk oversatt
Kokk i Blaine
Arrangeres der du bor
Fra 249 kr NOK per gjest
4 989 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Charcuterie- og ostefat

249 kr NOK per gjest
Et utvalg av fint kjøtt, ost, dipper, pålegg og brød.Prosciutto, tørrlagret Calabrese Salami, Chorizo og Mortadella. Oster inkluderer fransk brie, gorgonzola, geitost og cheddar.Suppleres av fikenmarmelade, kornete sennep, hummus, artisjokkdipp, ciabatta og et utvalg av kjeks.

Treretters lunsj

848 kr NOK per gjest
En sesongbasert meny skreddersydd til din smak, inkludert forrett, hovedrett og dessert. Eksempelmeny: Heirloom Tomatsalat - Kandiserte valnøtter, gorgonzola, balsamico-dressing Gnocchi - stekt i brunt smør med frisk salvie, pancetta og Grana PadanoFersk bærkake - Sesongens bær, kjernemelkkjeks, pisket krem, lavendelsirup

Middag med tre retter

998 kr NOK per gjest
En sesonginspirert meny skreddersydd til din smak, inkluderer en forrett, hovedrett og dessert. Eksempelmeny: • Ovnsbakte rødbeter - pisket ricotta, babysalat, linser, varm baconvinaigrette• Miso-laks – syltet ingefær-appelsinsaus med baby bok choy • Pæretarte Tatin – ingefæriskrem

Middag med fem retter

1 497 kr NOK per gjest
En sesonginspirert meny skreddersydd til din smak, inkluderer en salat, to forretter, hovedrett og dessert. Eksempelmeny:• Grillede nektariner – Ruccola, varm geitost, arvestomater, kandiserte valnøtter.• Tunfiskpoke – Rå tunfisk marinert i soya og chili, mango, edamame, sprøstekt løk og klebrig ris• Koreansk stekt kylling – sterk gochujang-saus, syltede agurker, peanøtter, koriander• Oksefilet med steinsopp, blomkålpuré og villsoppsaus • Mørk sjokolade-bringebærterte
Du kan sende en melding til Brian for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Jeg var kjøkkensjef for The Boathouse Restaurant Group i Vancouver, Canada.
Utdanning og kurs
Jeg tok et diplom i kokkekunst ved Vancouver Community College.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Blaine, Ferndale, Bellingham og Glacier. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?