Moderne fransk kjøkken av Margot Beck
Som en lidenskapelig kokk skaper jeg vegetabilske og blomsterbaserte gastronomiske opplevelser, raffinerte og etiske, som kombinerer lokale, sesongbaserte produkter og skreddersydde mat- og vinparinger eller cocktails.
Automatisk oversatt
Kokk i Paris
Arrangeres der du bor
Brunsj premium
1 119 kr NOK 1 119 kr NOK per gjest
3 532 kr NOK er minstepris for å bestille
En raffinert fransk brunsj, hjemmelaget i en moderne parisisk ånd.
Hjemmelaget brød og signaturbabka, gårdsegg, lagrede oster, tilberedt frukt og en revidert Tarte Tatin … En gourmet og elegant opplevelse, perfekt for par, familier eller nysgjerrige reisende.
Personlige menyer i henhold til dine ønsker, laget av økologiske og lokale produkter.
Vanlig måltid
1 178 kr NOK 1 178 kr NOK per gjest
6 357 kr NOK er minstepris for å bestille
En meny forestilt seg for store bord som liker å feire smak og deling.
Jeg komponerer en elegant og livlig opplevelse, mellom planteinspirasjoner, reisedetaljer og franske følelser:
perfekt egg med mais og miso, delikat fisk med yuzu surt sabayon, sjokoladesmelting og bokhveteis...
Et gledelig og delikat øyeblikk, ideelt for en middag med venner, en familiesammenkomst eller en festlig kveld i Paris.
Skreddersydd middag hjemme
1 531 kr NOK 1 531 kr NOK per gjest
3 532 kr NOK er minstepris for å bestille
Gourmetmåltid i fem trinn, for å gjenoppdage klassikerne i det franske kjøkkenet på en elegant og moderne måte: chou garni med geitkrem og shisosalt, salt brioche perdue, and med granateplemelasse og solbærsalvie, hjemmelaget profiteroles med tonkabønner … Ideelt for et opphold i Paris, en romantisk kveld eller et spesielt øyeblikk med venner. Skreddersydde komposisjoner for en raffinert og karakterfull opplevelse. La oss snakke om det!
Festmeny
1 766 kr NOK 1 766 kr NOK per gjest
7 652 kr NOK er minstepris for å bestille
En raffinert festmiddag tilberedt hjemme: østers og champagnegranita, brente kamskjell eller squashravioli med safran, fjærkre med vin jaune eller risotto med edle sopper, Valrhona-sjokoladedessert eller pistasj Paris-Brest og søtsaker til slutt. En elegant fransk matopplevelse til jul, nyttår eller en spesiell kveld.
Du kan sende en melding til Margot for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
3 års erfaring
Partileder for restauranten Crème i Montmartre (Paris, 18. arrondissement).
Høydepunkt i karrieren
Gjestekokk på Rock en Seine 2025 og fast kokk på Villa Rocabella.
Utdanning og kurs
CAP kjøkken
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
5.0 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser
0 av 0 vises
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Paris, Versailles, Saint-Germain-en-Laye og Levallois-Perret. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Margot er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
1 531 kr NOK Fra 1 531 kr NOK per gjest
3 532 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?





