Kulinarisk opplevelse med fokus på vin

Vi lager hver rett for hånd, og kuraterer dype og komplekse smaker som passer godt til favorittvinene dine. Våre spesialiteter er: håndlaget italiensk, pizza, blandet grill og fra gård til bord ved hjelp av lokale smaker.
Automatisk oversatt
Kokk i West Sedona
Arrangeres der du bor

Håndlaget italiensk

1 692 kr NOK 1 692 kr NOK per gjest
6 151 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne middagserfaringen starter med et charcuteriebrett med gourmetoster, saltet kjøtt, marinerte oliven, tørket frukt og kjeks. Deretter presenterer vi vår omvendte Caprese-salat, mens kokken Travis skjærer sin håndlagde pasta på stedet. Han spesialiserer seg på ravioli, gnocchi, linguini med pesto, basilikummarinara, bolognese. Vårt rustikke italienske kjøkken kan tilpasses med biff Florentine, eller aubergine parmesanretter og en håndlaget tiramisu til dessert.

Fra gård til bord

1 897 kr NOK 1 897 kr NOK per gjest
6 151 kr NOK er minstepris for å bestille
Vår smak av Sedona fanger lokale smaker. Gourmetmiddagen har noen av våre favorittretter fra sørvest, som kaktuspommes frites med aïoli, maisgrøt, cowboybiffer med krydret smør, kylling i ølboks og ostekake med fikenkaktus til dessert. Hvis du trenger erstatninger på menyen, kan kokken Travis lage vegetariske eller pescatarian-alternativer for å utfylle middagopplevelsen din og imøtekomme alle gjestene i gruppen din!

Vinfokuserte småretter

2 563 kr NOK 2 563 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
En reise med fem vinfokuserte matbiter kombinert med viner du tar med til bordet, designet for å vise harmoni mellom kjøkken og terroir.
Du kan sende en melding til Travis for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
30 års erfaring
Know Wine-ing er en privat kokkvirksomhet med fokus på håndlaget, rustikk mat
Høydepunkt i karrieren
Denver – De ti beste pizzastedene – Westword 2016
Utdanning og kurs
Nivå 2 sommelier – International Wine Guild MBA – University of Phoenix
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i West Sedona. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: Sedona, Arizona, 86336, USA

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
2 563 kr NOK Fra 2 563 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Kulinarisk opplevelse med fokus på vin

Vi lager hver rett for hånd, og kuraterer dype og komplekse smaker som passer godt til favorittvinene dine. Våre spesialiteter er: håndlaget italiensk, pizza, blandet grill og fra gård til bord ved hjelp av lokale smaker.
Automatisk oversatt
Kokk i West Sedona
Arrangeres der du bor
2 563 kr NOK Fra 2 563 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Håndlaget italiensk

1 692 kr NOK 1 692 kr NOK per gjest
6 151 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne middagserfaringen starter med et charcuteriebrett med gourmetoster, saltet kjøtt, marinerte oliven, tørket frukt og kjeks. Deretter presenterer vi vår omvendte Caprese-salat, mens kokken Travis skjærer sin håndlagde pasta på stedet. Han spesialiserer seg på ravioli, gnocchi, linguini med pesto, basilikummarinara, bolognese. Vårt rustikke italienske kjøkken kan tilpasses med biff Florentine, eller aubergine parmesanretter og en håndlaget tiramisu til dessert.

Fra gård til bord

1 897 kr NOK 1 897 kr NOK per gjest
6 151 kr NOK er minstepris for å bestille
Vår smak av Sedona fanger lokale smaker. Gourmetmiddagen har noen av våre favorittretter fra sørvest, som kaktuspommes frites med aïoli, maisgrøt, cowboybiffer med krydret smør, kylling i ølboks og ostekake med fikenkaktus til dessert. Hvis du trenger erstatninger på menyen, kan kokken Travis lage vegetariske eller pescatarian-alternativer for å utfylle middagopplevelsen din og imøtekomme alle gjestene i gruppen din!

Vinfokuserte småretter

2 563 kr NOK 2 563 kr NOK per gjest
5 126 kr NOK er minstepris for å bestille
En reise med fem vinfokuserte matbiter kombinert med viner du tar med til bordet, designet for å vise harmoni mellom kjøkken og terroir.
Du kan sende en melding til Travis for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
30 års erfaring
Know Wine-ing er en privat kokkvirksomhet med fokus på håndlaget, rustikk mat
Høydepunkt i karrieren
Denver – De ti beste pizzastedene – Westword 2016
Utdanning og kurs
Nivå 2 sommelier – International Wine Guild MBA – University of Phoenix
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

5.0 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

0 av 0 vises

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i West Sedona. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: Sedona, Arizona, 86336, USA

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?