Hjemmekokkene Antonio og Tania

Spansk, italiensk, cubansk mat pluss personlige matopplevelser.
Automatisk oversatt
Kokk i Salerno
Arrangeres der du bor

Paellaopplevelse og sangria

523 kr NOK per gjest
Original spansk sjømatpaella og sangria Denne menyen tar deg til hjertet av autentiske Spania, Vi inviterer deg til å reise uten å flytte på deg! alt sammen med de beste tapasene *KONTAKT MEG FOR MENYOPPLYSNINGER

Bbq Fire and Flavor

755 kr NOK per gjest
For å oppdage de autentiske og intense smakene av vår lokale grill med et utvalg av retter tilberedt med omhu og lidenskap, vil denne menyen gi deg en unik og minneverdig opplevelse. Et spesielt utvalg av lokale oster og saltet kjøtt, med det beste kjøttet, alt ledsaget av innovative kulinariske teknikker og den opprinnelige ilden Du kan smake opptil 15 forskjellige retter på denne menyen.

Trøffelopplevelse

848 kr NOK per gjest
Nyt en unik opplevelse med forretter som inkluderer bruschetta, trøffelkuler og vol-au-vents. Velg en forrett fra tagliatelle med trøffel, spagetti med sjømat eller hvit lasagne. Til hovedretten velger du mellom ravfisk eller kalvekjøtt med trøffel. Avslutt med en deilig håndlaget dessert. *KONTAKT MEG FOR MENYOPPLYSNINGER

Middelhavets symfoni

988 kr NOK per gjest
En kulinarisk reise gjennom Middelhavets smaker og aromaer, en hyllest til En kulinarisk reise gjennom Middelhavets smaker og dufter, en hyllest til Italias land og hav Denne menyen består av ni retter, jeg kan velge seks av dem. *KONTAKT MEG FOR MENYOPPLYSNINGER

Bryllupsmeny 2025

1 150 kr NOK per gjest
Vi tilbyr deg gjerne en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Menyen vår er laget med kjærlighet og omsorg for å feire foreningen av to hjerter og glede smaksløkene deres. Nyt den gastronomiske reisen vi har forberedt for deg, og bon appétit! 9 amuse bouche (buffet) 1 antipasti 2 første retter 1 sorbet 2 hovedretter Før dessert Dessert *KONTAKT MEG FOR MENYOPPLYSNINGER
Du kan sende en melding til Chef Antonio for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Over 20 års erfaring med matlaging på de beste hotellene og restaurantene i Europa.
Kulinarisk karriere
Ekspert på å blande tradisjon og innovasjon for unike retter.
Selvlært kokk
Lærte å lage mat av bestemoren og moren min i Sør-Italia.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Salerno, Napoli, Positano og Amalfi. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Chef Antonio er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 988 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Hjemmekokkene Antonio og Tania

Spansk, italiensk, cubansk mat pluss personlige matopplevelser.
Automatisk oversatt
Kokk i Salerno
Arrangeres der du bor
Fra 988 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Paellaopplevelse og sangria

523 kr NOK per gjest
Original spansk sjømatpaella og sangria Denne menyen tar deg til hjertet av autentiske Spania, Vi inviterer deg til å reise uten å flytte på deg! alt sammen med de beste tapasene *KONTAKT MEG FOR MENYOPPLYSNINGER

Bbq Fire and Flavor

755 kr NOK per gjest
For å oppdage de autentiske og intense smakene av vår lokale grill med et utvalg av retter tilberedt med omhu og lidenskap, vil denne menyen gi deg en unik og minneverdig opplevelse. Et spesielt utvalg av lokale oster og saltet kjøtt, med det beste kjøttet, alt ledsaget av innovative kulinariske teknikker og den opprinnelige ilden Du kan smake opptil 15 forskjellige retter på denne menyen.

Trøffelopplevelse

848 kr NOK per gjest
Nyt en unik opplevelse med forretter som inkluderer bruschetta, trøffelkuler og vol-au-vents. Velg en forrett fra tagliatelle med trøffel, spagetti med sjømat eller hvit lasagne. Til hovedretten velger du mellom ravfisk eller kalvekjøtt med trøffel. Avslutt med en deilig håndlaget dessert. *KONTAKT MEG FOR MENYOPPLYSNINGER

Middelhavets symfoni

988 kr NOK per gjest
En kulinarisk reise gjennom Middelhavets smaker og aromaer, en hyllest til En kulinarisk reise gjennom Middelhavets smaker og dufter, en hyllest til Italias land og hav Denne menyen består av ni retter, jeg kan velge seks av dem. *KONTAKT MEG FOR MENYOPPLYSNINGER

Bryllupsmeny 2025

1 150 kr NOK per gjest
Vi tilbyr deg gjerne en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Menyen vår er laget med kjærlighet og omsorg for å feire foreningen av to hjerter og glede smaksløkene deres. Nyt den gastronomiske reisen vi har forberedt for deg, og bon appétit! 9 amuse bouche (buffet) 1 antipasti 2 første retter 1 sorbet 2 hovedretter Før dessert Dessert *KONTAKT MEG FOR MENYOPPLYSNINGER
Du kan sende en melding til Chef Antonio for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Over 20 års erfaring med matlaging på de beste hotellene og restaurantene i Europa.
Kulinarisk karriere
Ekspert på å blande tradisjon og innovasjon for unike retter.
Selvlært kokk
Lærte å lage mat av bestemoren og moren min i Sør-Italia.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Salerno, Napoli, Positano og Amalfi. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Chef Antonio er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?