Moderne og oppslukende matopplevelse med Daniele
Jeg har jobbet på flere Michelin-restauranter, blant annet Cracco, Tour d'Argent, Robuchon og The Fat Duck.
Automatisk oversatt
Kokk i Antibes
Arrangeres der du bor
Du kan sende en melding til Daniele for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
20 års erfaring
Jeg har jobbet på Michelin-stjernetildelte kjøkken i Italia, Frankrike, Storbritannia, Japan og på luksushoteller.
Finalist i matlagingskonkurranse
Jeg kom på andreplass i Washoku World Challenge, en japansk matlagingskonkurranse.
Gjestfrihetsskole, ledelse
Jeg fikk opplæring på en italiensk hotellskole, og jobbet senere på verdenskjente restauranter, luksushoteller
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Antibes. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Daniele er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Ingen ledige tidspunkter
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?