Moderne og oppslukende matopplevelse med Daniele

Italiensk, fransk og japansk mat som blander klassiske og moderne teknikker på en kreativ måte.
Automatisk oversatt
Kokk i Antibes
Arrangeres der du bor

Sesongens enkelhet

873 kr NOK per gjest
Prøv en treretters meny med fokus på rene smaker, vakker balanse og presis utførelse. Tilbudet består av forrett, hovedrett og dessert.

Moderne rivierameny

1 106 kr NOK per gjest
Nyt en fireretters meny inspirert av solen, kysten og råvarene fra markedene på Côte d'Azur. Forvent deg en appetittvekkende forrett, en hovedrett og en dessert.

Eksklusiv fusjonsmeny

1 281 kr NOK per gjest
Nyt en femretters smaksmeny som kombinerer smaker fra italienske røtter, fransk teknikk og japansk finesse.
Du kan sende en melding til Daniele for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Kokk med 14 års erfaring på Michelin-stjernetildelte kjøkken i Europa og Japan.
Finalist i matlagingskonkurranse
Ledet kjøkken på Frenchie, Soho House, og finalist på Washoku World Challenge.
Gjestfrihetsskole, ledelse
Studerte i Italia, lærte på Michelin-kjøkken i Frankrike, Storbritannia og Japan.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Antibes. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Daniele er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 873 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Moderne og oppslukende matopplevelse med Daniele

Italiensk, fransk og japansk mat som blander klassiske og moderne teknikker på en kreativ måte.
Automatisk oversatt
Kokk i Antibes
Arrangeres der du bor
Fra 873 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Sesongens enkelhet

873 kr NOK per gjest
Prøv en treretters meny med fokus på rene smaker, vakker balanse og presis utførelse. Tilbudet består av forrett, hovedrett og dessert.

Moderne rivierameny

1 106 kr NOK per gjest
Nyt en fireretters meny inspirert av solen, kysten og råvarene fra markedene på Côte d'Azur. Forvent deg en appetittvekkende forrett, en hovedrett og en dessert.

Eksklusiv fusjonsmeny

1 281 kr NOK per gjest
Nyt en femretters smaksmeny som kombinerer smaker fra italienske røtter, fransk teknikk og japansk finesse.
Du kan sende en melding til Daniele for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Kokk med 14 års erfaring på Michelin-stjernetildelte kjøkken i Europa og Japan.
Finalist i matlagingskonkurranse
Ledet kjøkken på Frenchie, Soho House, og finalist på Washoku World Challenge.
Gjestfrihetsskole, ledelse
Studerte i Italia, lærte på Michelin-kjøkken i Frankrike, Storbritannia og Japan.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Antibes. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Daniele er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?