Fra jord til bord med Cressida
Jeg har profesjonell utdannelse og over ti års erfaring, inkludert luksusyachter og restauranter. Jeg designer sesongbaserte, skreddersydde menyer som du kan nyte i ditt eget hjem med venner og familie.
Automatisk oversatt
Kokk i Sankt Ives
Arrangeres der du bor
Kanapeer og småretter
337 kr NOK 337 kr NOK per gjest
Disse kanapéene er et utvalg av små retter som kan nytes sammen med sine kjære med et glass boble i hånden. Kanapeer kan nytes som en egen meny til en drinkfest eller før du nyter en av våre middagsmenyer.
Eksempler – smultringer med lokalt fanget krabbe, rødbetrøsti med ertehummus og fetaost, vol au vent med vill sopp.
Familiestil festmeny
971 kr NOK 971 kr NOK per gjest
9 433 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en skreddersydd treretters meny, nøye utformet for å passe din smak og anledningen, for en minneverdig matopplevelse med gjestene dine.
Eksempel på meny:
Forrett: Røkt makrell, agurk, crème fraîche
Hovedrett: brent and, fersk appelsin, syltet rødbete og radicchio med et utvalg av sideretter, inkludert sprø rosmarinnye poteter, brokkoli med øm stilk, grønne oliven, pisket ricotta og honning
Dessert: sjokoladetorte, sesongens fruktkompott
Meny med åpen ild
971 kr NOK 971 kr NOK per gjest
10 512 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en toretters meny tilberedt over flammer i vedovn. Jeg tar med alt nødvendig utstyr, inkludert et bålsted med stativ.
Eksempel på meny: granateplekrydret lam over flammer, et utvalg av sider, inkludert fennikel, fersk appelsin, valnøttsalat, forkullede flate bønner, konservert sitron tahini-dressing, flatbrød med dipp. Dessert: sjokoladetorte med sesongens frukt.
Hel dag – brunsj, lunsj og middag
1 685 kr NOK 1 685 kr NOK per gjest
12 129 kr NOK er minstepris for å bestille
Våkn opp til en skreddersydd meny som starter med en varm frokost, hjemmelaget granola, lokal yoghurt og frisk sesongens frukt. Til lunsj kan du nyte en tomatharissatert, et utvalg av friske salater og nybakt brød, avsluttet med en sesongkake.
Etter en dag med aktiviteter kan du slappe av og nyte en treretters middag med lokalt kjøtt, friske grønnsaker og en dekadent dessert, for eksempel en deilig sjokoladetorte.
Du kan sende en melding til Cressida for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
10 års erfaring
Jeg var nylig Senior Chef De Partie på Riverford Field Kitchen.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har jobbet mesteparten av karrieren min som kokk på luksusyachter over hele verden.
Utdanning og kurs
Jeg har et nivå 4-diplom i kulinarisk kunst fra Ashburton Chefs Academy
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Sankt Ives, Truro, Rock og St Agnes. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Cressida er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
337 kr NOK Fra 337 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?





