Globale smaker
Globale smaker og lokal mestring med kokken Eduardo
Automatisk oversatt
Kokk i San Diego
Arrangeres der du bor
Du kan sende en melding til Eduardo for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
23 års erfaring
25 år i kulinarisk kunst, arrangementcatering og restaurantkokkledelse.
Jobbet på Arzak
Regional kokk for La Corriente og grunnlegger av Alamo 19-prosjektet.
Kulinarisk kunstskole, Tijuana
Utdannet ved Tijuana Culinary Arts School, jobbet med kokken Arzak.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i San Diego. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 415 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?