Californisk smaksfusion av Dave

Med dype kaliforniske røtter blander jeg påvirkninger fra Amerika, Mexico, Marokko og Vietnam.
Automatisk oversatt
Kokk i Orange
Arrangeres der du bor

West Coast Grill

1 802 kr NOK per gjest
Denne menyen er inspirert av de fantastiske smakene fra Central Coast, og den gir et nikk til noen legendariske oppskrifter og steder. Salat Corte Madera - Babykål, Napa-kål, Roma-tomat, avokado, cebollita, sitron/timian-dressing Biff Tri Tip Central Coast - i vår husmarinade, langsomt tilberedt, skivet tynt og servert med salsa cruda Urtestekt hel frikylling - urter, olivenolje, hvitløk og sitrus Sofrito med svarte bønner, jasminris Grillet Coachella Valley-squash Brødpudding med bananer

Tales Of The Bay

1 802 kr NOK per gjest
En meny inspirert av en reise nedover California-kysten, som blander italiensk, spansk, meksikansk og portugisisk innflytelse. Caesar Salad A La Minute – den klassiske Tijuana-presentasjonen blandet etter bestilling Cioppino À Portuguesa – en portugisisk versjon av den klassiske sjømatgryten Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker Havabbor Nob Hill - individuelt bakt i en luftig deigskorpe med sitrusskall, japansk mynteblad, saltet laks Sitron-ricotta-kake med blåbær og pilocillo-creme.

Avmeldingstabell

1 802 kr NOK per gjest
En meny som viser det beste fra Baja, påvirket av lokale smaker og teknikker lært av de beste kokkene. Avokado og sitrussalat - grapefrukt, avokado, høvlet rødløk, karse, tomat og mynte. Grønn koriander ris – en Baja-klassiker med spisskummen og sjalottløk Hvitstripet havabborre fra La Paz – Meyer-sitron, jalapeño, rødløk og urter. Toppet med Aguachile Verde Sopes med Queso Fresco - Rustikke meksikanske masakopper med bondeost, tørket chili og ristet mais. Pærer Pacifica – Over Pan Dulce
Du kan sende en melding til Dave for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
30 års erfaring med matlaging
Jeg lager retter som uttrykker min bakgrunn, filosofi og lidenskap for mat.
Tilbyr hundrevis av tjenester
Jeg har skapt mer enn 350 minneverdige matopplevelser for kundene mine.
Kokk med restaurantopplæring
Jeg finpusset håndverket mitt i Californias kulinariske landskap.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Orange. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 802 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Californisk smaksfusion av Dave

Med dype kaliforniske røtter blander jeg påvirkninger fra Amerika, Mexico, Marokko og Vietnam.
Automatisk oversatt
Kokk i Orange
Arrangeres der du bor
Fra 1 802 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

West Coast Grill

1 802 kr NOK per gjest
Denne menyen er inspirert av de fantastiske smakene fra Central Coast, og den gir et nikk til noen legendariske oppskrifter og steder. Salat Corte Madera - Babykål, Napa-kål, Roma-tomat, avokado, cebollita, sitron/timian-dressing Biff Tri Tip Central Coast - i vår husmarinade, langsomt tilberedt, skivet tynt og servert med salsa cruda Urtestekt hel frikylling - urter, olivenolje, hvitløk og sitrus Sofrito med svarte bønner, jasminris Grillet Coachella Valley-squash Brødpudding med bananer

Tales Of The Bay

1 802 kr NOK per gjest
En meny inspirert av en reise nedover California-kysten, som blander italiensk, spansk, meksikansk og portugisisk innflytelse. Caesar Salad A La Minute – den klassiske Tijuana-presentasjonen blandet etter bestilling Cioppino À Portuguesa – en portugisisk versjon av den klassiske sjømatgryten Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker Havabbor Nob Hill - individuelt bakt i en luftig deigskorpe med sitrusskall, japansk mynteblad, saltet laks Sitron-ricotta-kake med blåbær og pilocillo-creme.

Avmeldingstabell

1 802 kr NOK per gjest
En meny som viser det beste fra Baja, påvirket av lokale smaker og teknikker lært av de beste kokkene. Avokado og sitrussalat - grapefrukt, avokado, høvlet rødløk, karse, tomat og mynte. Grønn koriander ris – en Baja-klassiker med spisskummen og sjalottløk Hvitstripet havabborre fra La Paz – Meyer-sitron, jalapeño, rødløk og urter. Toppet med Aguachile Verde Sopes med Queso Fresco - Rustikke meksikanske masakopper med bondeost, tørket chili og ristet mais. Pærer Pacifica – Over Pan Dulce
Du kan sende en melding til Dave for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
30 års erfaring med matlaging
Jeg lager retter som uttrykker min bakgrunn, filosofi og lidenskap for mat.
Tilbyr hundrevis av tjenester
Jeg har skapt mer enn 350 minneverdige matopplevelser for kundene mine.
Kokk med restaurantopplæring
Jeg finpusset håndverket mitt i Californias kulinariske landskap.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Orange. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?