Californisk smaksfusion av Dave
Med dype kaliforniske røtter blander jeg påvirkninger fra Amerika, Mexico, Marokko og Vietnam.
Automatisk oversatt
Kokk i Orange
Arrangeres der du bor
West Coast Grill
1 802 kr NOK per gjest
Denne menyen er inspirert av de fantastiske smakene fra Central Coast, og den gir et nikk til noen legendariske oppskrifter og steder.
Salat Corte Madera - Babykål, Napa-kål, Roma-tomat, avokado, cebollita, sitron/timian-dressing
Biff Tri Tip Central Coast - i vår husmarinade, langsomt tilberedt, skivet tynt og servert med salsa cruda
Urtestekt hel frikylling - urter, olivenolje, hvitløk og sitrus
Sofrito med svarte bønner, jasminris
Grillet Coachella Valley-squash
Brødpudding med bananer
Tales Of The Bay
1 802 kr NOK per gjest
En meny inspirert av en reise nedover California-kysten, som blander italiensk, spansk, meksikansk og portugisisk innflytelse.
Caesar Salad A La Minute – den klassiske Tijuana-presentasjonen blandet etter bestilling
Cioppino À Portuguesa – en portugisisk versjon av den klassiske sjømatgryten
Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker
Havabbor Nob Hill - individuelt bakt i en luftig deigskorpe med sitrusskall, japansk mynteblad, saltet laks
Sitron-ricotta-kake med blåbær og pilocillo-creme.
Avmeldingstabell
1 802 kr NOK per gjest
En meny som viser det beste fra Baja, påvirket av lokale smaker og teknikker lært av de beste kokkene.
Avokado og sitrussalat - grapefrukt, avokado, høvlet rødløk, karse, tomat og mynte.
Grønn koriander ris – en Baja-klassiker med spisskummen og sjalottløk
Hvitstripet havabborre fra La Paz – Meyer-sitron, jalapeño, rødløk og urter. Toppet med Aguachile Verde
Sopes med Queso Fresco - Rustikke meksikanske masakopper med bondeost, tørket chili og ristet mais.
Pærer Pacifica – Over Pan Dulce
Du kan sende en melding til Dave for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
30 års erfaring med matlaging
Jeg lager retter som uttrykker min bakgrunn, filosofi og lidenskap for mat.
Tilbyr hundrevis av tjenester
Jeg har skapt mer enn 350 minneverdige matopplevelser for kundene mine.
Kokk med restaurantopplæring
Jeg finpusset håndverket mitt i Californias kulinariske landskap.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Orange. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 802 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?