Sesongmenyer fra Taylor
Jeg er utdannet fra Le Cordon Bleu og blander sesongens smaker med elegante vinkombinasjoner.
Automatisk oversatt
Kokk i Montréal
Arrangeres der du bor
Serverte kanapéer
536 kr NOK per gjest
En kveld med småbiter, seks sesongbaserte kanapéer fra halibut crudo, trøffel caccio e Pepe-biter og mye mer. En morsom måte å spise og sosialisere seg på!
Familiemiddag
1 072 kr NOK per gjest
Denne sjenerøse menyen i familiestil feirer Montreals livlige kulinariske tradisjoner med trøstende retter.
Elegant familiestil 4 retter
1 429 kr NOK per gjest
Denne menyen inkluderer lokale sesongsmaker, kanapéer og lokale delikatesser som filet mignon med brun smør, misotorsk, forkullet brokkoli og mye mer! Jobb sammen med kokken Taylor for å lage en minneverdig og deilig meny!
Kokkens utvalgte retter – 5 retter
1 786 kr NOK per gjest
Denne fusjonsmenyen blander globale inspirasjoner med ferske lokale ingredienser for et intimt måltid. Denne opplevelsen begynner med et utvalg av kanapéer, etterfulgt av fem retter med lokale delikatesser!
Du kan sende en melding til Taylor for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
Ti års erfaring
Jeg finpusset mine kulinariske ferdigheter i Montreals matscene, og skapte minneverdige matopplevelser.
Catering i Montreal
Jeg kombinerte vin med sesongens smaker da jeg jobbet som catering- og privatkokk.
Utdannet ved Le Cordon Bleu London
Jeg lærte av instruktører i verdensklasse på denne legendariske kokkeskolen.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Montréal. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 536 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?