Kokken Delilahs håndlagde mat
Jeg tilbyr smaker uten grenser fra forskjellige kjøkken.
Automatisk oversatt
Kokk i Austin
Arrangeres der du bor
Småretter
503 kr NOK 
Elegante, sesongbaserte småretter laget med raffinert teknikk og kunstnerisk presentasjon, designet for å overraske, glede og heve enhver matopplevelse
Middagsalternativer
503 kr NOK 
2 513 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne funksjonen inkluderer flere kuraterte middagsalternativer som grillet biff, hel fisk, skalldyr, vegetaralternativer osv. Serveres med salat og tilbehør som sauser/puréer, bearbeidede grønnsaker med mer.
Frokost/brunsj
754 kr NOK 
2 011 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne funksjonen tilbyr , tolkede egg Benedict, sprø hash brown-vafler toppet med røkt laks. Pannekaker (alternativer uten gluten), biff og egg. Fruktskåler og yoghurt. 
3-retters måltid
1 006 kr NOK 
3 770 kr NOK er minstepris for å bestille
Dette alternativet tilbyr en brød- og/eller salatrett, etterfulgt av en hovedrett og avsluttet med en komponert dessert. (fleksibel med melkefrie/glutenfrie alternativer)
Du kan sende en melding til Delilha for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
6 års erfaring
Jeg var soussjef på takrestauranten over Loren Hotel ved Ladybird Lake.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har blitt forfremmet til lederstillinger i alle kulinariske jobber jeg noensinne har hatt.
Utdanning og kurs
Jeg har en grad i kulinarisk kunst. ved Aguguste Escoffier Institute.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Austin. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
503 kr NOK 
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem? 





