Fransk mat og bakverk med Maya
Lidenskapen min for mat og erfaringen min fra Michelin-stjerners kjøkken er med på å forme matlagingen min.
Automatisk oversatt
Kokk i Balliang
Arrangeres der du bor
Konditorens glede
333 kr NOK 333 kr NOK per gjest
En søt reise gjennom fransk patisserie, med delikate bakverk, elegante serverte desserter og en signaturkreasjon.
Festmåltidet som deles
666 kr NOK 666 kr NOK per gjest
Et varmt, sjenerøst utvalg servert i familiestil, solide hovedretter, livlige sideretter og dristige sesongsmaker, alt plassert midt på bordet for å nyte sammen.
Femretters måltid
866 kr NOK 866 kr NOK per gjest
Et utvalg av kanapéer, forretter, hovedretter og desserter designet for deling, ideelt for uformelle eller formelle sammenkomster.
Småbord
4 660 kr NOK 4 660 kr NOK per gruppe
Et rikt, kunstferdig bord med oster, kjøttpålegg, frisk frukt, dipp, brød og sesongbaserte snacks, perfekt for å mingle, småspise og nyte i ditt eget tempo.
Du kan sende en melding til Maya for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
11 års erfaring
Jeg har jobbet i forskjellige restauranter, inkludert et sted med Michelin-stjerne.
Har jobbet på Michelin-stjernet restaurant
Jeg har jobbet i forskjellige restauranter over hele Europa, inkludert et Michelin-stjernet kjøkken.
Kulinarisk kunst
Jeg har utdannet meg på en fransk hotellskole og fått praktisk opplæring på restauranter.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Pheasant Creek, Werribee South, Wallan og Balliang. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 20 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
333 kr NOK Fra 333 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?





