Sesongbasert privat kokk Lisa

Tilbered sesonginspirerte retter fra jord til bord med de ferskeste lokale råvarene
Automatisk oversatt
Kokk i Santa Barbara
Arrangeres der du bor

Hors d'oeuvres

657 kr NOK 657 kr NOK per gjest
4 800 kr NOK er minstepris for å bestille
Utvalg av små Savoy-biter, som sprø krabbekaker og Meyer Lemon Aioli, Vårgrønne erter og reddik-crostini, Chimichurri rekespyd, Caesar-salat med eggerøre og hvitløksbrødsmuler, Caprese-spyd med hjemmelaget basilikumpesto

Lunsj eller middag med tre retter

1 314 kr NOK 1 314 kr NOK per gjest
4 800 kr NOK er minstepris for å bestille
Skreddersydd utvalg av forrett eller salat, hovedrett og dessert

Middag i familiestil

1 365 kr NOK 1 365 kr NOK per gjest
4 800 kr NOK er minstepris for å bestille
Utvalg av forretter, salat, hovedrett og dessert servert på store fat for enkel servering.
Du kan sende en melding til Lisa for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
16 års erfaring
Jeg er en lokal privat kokk som betjener Santa Barbara, Montecito, Summerland og Carpinteria
Høydepunkt i karrieren
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Utdanning og kurs
Utdannet ved UC Berkeley og Le Cordon Bleu College of Culinary Arts i Pasadena
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Santa Barbara, Montecito, Summerland og Carpinteria. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
657 kr NOK Fra 657 kr NOK per gjest
4 800 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Sesongbasert privat kokk Lisa

Tilbered sesonginspirerte retter fra jord til bord med de ferskeste lokale råvarene
Automatisk oversatt
Kokk i Santa Barbara
Arrangeres der du bor
657 kr NOK Fra 657 kr NOK per gjest
4 800 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Hors d'oeuvres

657 kr NOK 657 kr NOK per gjest
4 800 kr NOK er minstepris for å bestille
Utvalg av små Savoy-biter, som sprø krabbekaker og Meyer Lemon Aioli, Vårgrønne erter og reddik-crostini, Chimichurri rekespyd, Caesar-salat med eggerøre og hvitløksbrødsmuler, Caprese-spyd med hjemmelaget basilikumpesto

Lunsj eller middag med tre retter

1 314 kr NOK 1 314 kr NOK per gjest
4 800 kr NOK er minstepris for å bestille
Skreddersydd utvalg av forrett eller salat, hovedrett og dessert

Middag i familiestil

1 365 kr NOK 1 365 kr NOK per gjest
4 800 kr NOK er minstepris for å bestille
Utvalg av forretter, salat, hovedrett og dessert servert på store fat for enkel servering.
Du kan sende en melding til Lisa for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
16 års erfaring
Jeg er en lokal privat kokk som betjener Santa Barbara, Montecito, Summerland og Carpinteria
Høydepunkt i karrieren
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Utdanning og kurs
Utdannet ved UC Berkeley og Le Cordon Bleu College of Culinary Arts i Pasadena
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Santa Barbara, Montecito, Summerland og Carpinteria. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?