Middag med en toppkokk
Nyt et uforglemmelig måltid med meksikansk mat inspirert av mange års matlaging og kultur.
Automatisk oversatt
Kokk i Austin
Arrangeres der du bor
Botanas/kanapéer/snacks
1 003 kr NOK
6 014 kr NOK er minstepris for å bestille
Tilpasset utvalg av snacks og småretter på ønsket nivå av raffinement. Velg mellom alt fra gatemat basert på masadeig, til Michelin-stjernetårte og alt derimellom.
Familiemiddag – Sobre Mesa
1 755 kr NOK
15 036 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt en familiemiddag med store retter som er ment å nytes som en gruppe for å skape et unikt og minneverdig måltid med venner og kjære.
Regional meksikansk middagsmeny
2 757 kr NOK
8 771 kr NOK er minstepris for å bestille
Middag med fast pris og utvalgte smaksopplevelser. Velg mellom 3, 5 og 7 retter.
Grunnleggende om meksikansk mat
4 010 kr NOK
10 024 kr NOK er minstepris for å bestille
Nyt et tilpasset matlagingskurs for gruppen din for å lære tradisjonell meksikansk mat og teknikker. Klassen inkluderer alle materialer, ingredienser og matlagingsutstyr.
Du kan sende en melding til Gabe for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
25 års erfaring
Vinner av Bravo Top Chef sesong 18, første meksikansk-amerikanske Top Chef-vinner, tidligere kokk på Noma
Høydepunkt i karrieren
Vinner av Bravo Top Chef, sesong 18
Utdanning og kurs
Kulinarisk kunst, Le Cordon Bleu
BS og MS i ingeniørfag ved University of Texas i Austin
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Austin, Johnson City, Blanco og Granite Shoals. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 003 kr NOK
6 014 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?





