Kulinarisk opplevelse med kokken Cedric

Eksklusiv fransk mat rett til deg
Automatisk oversatt
Kokk i Los Angeles
Arrangeres der du bor

Buffet med kokkens utvalgte retter

809 kr NOK per gjest
Vi har designet den perfekte 100 % tilpassede menyen med maten du elsker, selvbetjent spiseopplevelse som gjør vertskapet enkelt. Menyen vil inneholde et utvalg av kuraterte varme og kalde retter designet for variasjon, friskhet og minimal innsats.

Maison familiebord

960 kr NOK per gjest
La oss lage en meny som bringer folk sammen, ment å deles. Hver rett er porsjonert for flere gjester, akkurat som man ville gjort hjemme. Det handler om komfort, tilknytning, bare ekte mat laget fra bunnen av.

Fransk oppdagelsesmeny med 4 retter

2 021 kr NOK per gjest
Nyt en 100 % personlig 4-retters smaksmeny med en Michelin-stjerneutdannet kokk Kokken Cedric har over 20 års erfaring blant de beste restaurantene i verden, og har smidd sin erfaring med kokken Frederic Anton på Eiffel Towel, Joel Robuchon, Yannick Aleno, Michael Mina,
Du kan sende en melding til Cedric for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Første souschef på The Jules Vernes ved Eiffeltårnet, en restaurant med to Michelin-stjerner
Høydepunkt i karrieren
Jobbet på L'atelier de Joel Robuchon Paris, Yannick Alleno Pavilion i Paris 3 Michelin
Utdanning og kurs
Bachelor i kulinariske studier
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Los Angeles, Pearblossom og Santa Clarita. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 2 021 kr NOK per gjest
4 043 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Kulinarisk opplevelse med kokken Cedric

Eksklusiv fransk mat rett til deg
Automatisk oversatt
Kokk i Los Angeles
Arrangeres der du bor
Fra 2 021 kr NOK per gjest
4 043 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Buffet med kokkens utvalgte retter

809 kr NOK per gjest
Vi har designet den perfekte 100 % tilpassede menyen med maten du elsker, selvbetjent spiseopplevelse som gjør vertskapet enkelt. Menyen vil inneholde et utvalg av kuraterte varme og kalde retter designet for variasjon, friskhet og minimal innsats.

Maison familiebord

960 kr NOK per gjest
La oss lage en meny som bringer folk sammen, ment å deles. Hver rett er porsjonert for flere gjester, akkurat som man ville gjort hjemme. Det handler om komfort, tilknytning, bare ekte mat laget fra bunnen av.

Fransk oppdagelsesmeny med 4 retter

2 021 kr NOK per gjest
Nyt en 100 % personlig 4-retters smaksmeny med en Michelin-stjerneutdannet kokk Kokken Cedric har over 20 års erfaring blant de beste restaurantene i verden, og har smidd sin erfaring med kokken Frederic Anton på Eiffel Towel, Joel Robuchon, Yannick Aleno, Michael Mina,
Du kan sende en melding til Cedric for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Første souschef på The Jules Vernes ved Eiffeltårnet, en restaurant med to Michelin-stjerner
Høydepunkt i karrieren
Jobbet på L'atelier de Joel Robuchon Paris, Yannick Alleno Pavilion i Paris 3 Michelin
Utdanning og kurs
Bachelor i kulinariske studier
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Los Angeles, Pearblossom og Santa Clarita. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?