Fransk fusjon med Clément

Fin fransk mat med lidenskap for å blande smaker og respektere ingredienser.
Automatisk oversatt
Kokk i Vancouver
Arrangeres der du bor

Uformelt fransk preg

1 151 kr NOK 
2 302 kr NOK er minstepris for å bestille
En trøstende og avslappet meny med et fransk preg, perfekt for en koselig kveld. Tre retter, inkludert én forrett, én hovedrett og én dessert.

Et snev av eleganse

1 511 kr NOK 
3 021 kr NOK er minstepris for å bestille
En raffinert reise gjennom sesongens smaker, der hver rett er laget for å fremheve friske ingredienser og teknikker. Fire retter, inkludert én forrett, to hovedretter og én dessert.

Kokkens bord

1 871 kr NOK 
3 740 kr NOK er minstepris for å bestille
En oppslukende smaksmeny fra jord til bord hvor teksturer, temperaturer og smak kommer sammen i en balansert og elegant progresjon. 6 retter, inkludert 1 kanapé, 2 forretter (kald og varm), 2 hovedretter og 1 dessert.
Du kan sende en melding til Clément for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Over 15 års matlaging på fine spisesteder, inkludert to restauranter med Michelin-stjerner.
Høydepunkt i karrieren
Åtte år på Crocodile, en topp Vancouver-restaurant.
Utdanning og kurs
Utdannet på kulinariske skoler i Paris og kjøkken med Michelin-stjerner i Frankrike.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Vancouver, Richmond, Burnaby og North Vancouver. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 151 kr NOK 
2 302 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Fransk fusjon med Clément

Fin fransk mat med lidenskap for å blande smaker og respektere ingredienser.
Automatisk oversatt
Kokk i Vancouver
Arrangeres der du bor
1 151 kr NOK 
2 302 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Uformelt fransk preg

1 151 kr NOK 
2 302 kr NOK er minstepris for å bestille
En trøstende og avslappet meny med et fransk preg, perfekt for en koselig kveld. Tre retter, inkludert én forrett, én hovedrett og én dessert.

Et snev av eleganse

1 511 kr NOK 
3 021 kr NOK er minstepris for å bestille
En raffinert reise gjennom sesongens smaker, der hver rett er laget for å fremheve friske ingredienser og teknikker. Fire retter, inkludert én forrett, to hovedretter og én dessert.

Kokkens bord

1 871 kr NOK 
3 740 kr NOK er minstepris for å bestille
En oppslukende smaksmeny fra jord til bord hvor teksturer, temperaturer og smak kommer sammen i en balansert og elegant progresjon. 6 retter, inkludert 1 kanapé, 2 forretter (kald og varm), 2 hovedretter og 1 dessert.
Du kan sende en melding til Clément for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Over 15 års matlaging på fine spisesteder, inkludert to restauranter med Michelin-stjerner.
Høydepunkt i karrieren
Åtte år på Crocodile, en topp Vancouver-restaurant.
Utdanning og kurs
Utdannet på kulinariske skoler i Paris og kjøkken med Michelin-stjerner i Frankrike.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Vancouver, Richmond, Burnaby og North Vancouver. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?