Opplevelser som gir lyst på mer, personlig tilpasset

Jeg legger kreativitet, teknikk og hjerte i hver tallerken, med ferske, sesongbaserte ingredienser.
Automatisk oversatt
Kokk i Stoneham
Arrangeres der du bor

Privat middag

1 590 kr NOK per gjest
En koselig, forhøyet meny som blander nostalgiske smaker med raffinert teknikk. Trøstende klassikere tolkes på nytt med sesongens råvarer, rike sauser og dristige, smøraktige detaljer.

Kokkens bord

1 696 kr NOK per gjest
En fireretters middag som feirer ferske, lokale ingredienser og kjøkkenets følelser. Hver rett er inspirert av kulinarisk presisjon og sjelfulle smaker.

Amerikansk smaksreise

1 908 kr NOK per gjest
En elegant smaksmeny med seks retter som viser frem moderne amerikansk mat. Raffinerte teknikker og lagdelte smaker gjenspeiler essensen av sesongens eleganse.
Du kan sende en melding til John for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
Studerte på Le Cordon Bleu i Paris
Utdannet ved Le Cordon Bleu, The Inn at Little Washington og Wolfgang Puck Catering.
Jobbet med Wolfgang Puck
Jeg jobbet hos Wolfgang Puck Catering, og finpusset ferdighetene mine i et eksklusivt kulinarisk miljø.
Utdannet ved Le Cordon Bleu
Le Cordon Bleu College: AA i kulinarisk kunst West Point: BoS bedriftsadministrasjon
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Stoneham. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: Stoneham, Massachusetts, 02180, USA

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 1 590 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Opplevelser som gir lyst på mer, personlig tilpasset

Jeg legger kreativitet, teknikk og hjerte i hver tallerken, med ferske, sesongbaserte ingredienser.
Automatisk oversatt
Kokk i Stoneham
Arrangeres der du bor
Fra 1 590 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Privat middag

1 590 kr NOK per gjest
En koselig, forhøyet meny som blander nostalgiske smaker med raffinert teknikk. Trøstende klassikere tolkes på nytt med sesongens råvarer, rike sauser og dristige, smøraktige detaljer.

Kokkens bord

1 696 kr NOK per gjest
En fireretters middag som feirer ferske, lokale ingredienser og kjøkkenets følelser. Hver rett er inspirert av kulinarisk presisjon og sjelfulle smaker.

Amerikansk smaksreise

1 908 kr NOK per gjest
En elegant smaksmeny med seks retter som viser frem moderne amerikansk mat. Raffinerte teknikker og lagdelte smaker gjenspeiler essensen av sesongens eleganse.
Du kan sende en melding til John for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
Studerte på Le Cordon Bleu i Paris
Utdannet ved Le Cordon Bleu, The Inn at Little Washington og Wolfgang Puck Catering.
Jobbet med Wolfgang Puck
Jeg jobbet hos Wolfgang Puck Catering, og finpusset ferdighetene mine i et eksklusivt kulinarisk miljø.
Utdannet ved Le Cordon Bleu
Le Cordon Bleu College: AA i kulinarisk kunst West Point: BoS bedriftsadministrasjon
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Stoneham. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg: Stoneham, Massachusetts, 02180, USA

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 20 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?