Gourmet-oster og iberisk utvalg av Sergi
Et eksklusivt utvalg av gourmet-iberiske oster, for å overraske ved enhver anledning.
Automatisk oversatt
Cateringleverandør i Barcelona
Arrangeres der du bor
Brød med tomat
58 kr NOK per gjest
En uunnværlig klassiker i vår gastronomi. Knasende kvalitetsbrød, revet naturlig tomat, extra virgin olivenolje og salt.
Brett med iberisk pølse
221 kr NOK per gjest
Utvalg av iberiske pølser av høyeste kvalitet. Iberisk skinke skåret for hånd, iberisk svinekam, chorizo og iberisk salami.
Nasjonale ostebrett
232 kr NOK per gjest
Et nøye utvalg av de beste tradisjonelle ostene fra Spania. Utvalg av manchego-ost, geitost, kvitten, valnøtter og druer.
Iberisk skinke i skiver
232 kr NOK per gjest
Iberisk skinke skåret med kniv, klar til å smake. Elegant og nøye presentasjon på brett eller fat. Serveres med picos og regañás.
Gourmet-ostebrett
291 kr NOK per gjest
Internasjonalt utvalg av oster: Camembert, Tête de Moine, Roquefort og andre eksklusive varianter. Dekorert med frukt.
Du kan sende en melding til Sergey for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
10 års erfaring
Arrangementer i Spania og Europa, i samarbeid med over 150 selskaper og tusenvis av mennesker.
Vinnere av Wedding Award 2025
Kategori matvogn og dessertbord.
Høyere grad i hotellvirksomhet
Jeg studerte i Madrid ISE San Jose.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Barcelona. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Du kan også komme til meg:
08004, Barcelona, Katalonia, Spania
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Sergey er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 58 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering
Cateringleverandør på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?